4t Curs anual de l’aFFaC: Educació i sobirania digital

Un any més, des de l’aFFaC us oferim un espai formatiu que posa a disposició de tota la comunitat educativa (equips docents, equips directius, educadores, psicòlogues, pedagogues, integradores, estudiants d’educació, famílies, voluntàries i altres agents) un seguit de recursos i eines per ampliar i compartir coneixements.

En aquesta edició, comptarem amb la participació d’expertes en control digital, drets i polítiques digitals, tecnologia i educació, software lliure i altres disciplines acadèmiques. Entre elles, Paloma Llaneza, Marta Peirano, Renata Ávila, Gemma Galdón, Juliana Raffaghelli, Jesús M. González, Liliana Arroyo, María Zabala i tres projectes en actiu com són Xnet, eXeLearning i GRITE (AMPA CEIP Gómez Moreno).

Totes les sessions es podran seguir per streaming i presencialment al Canòdrom – Ateneu d’Innovació Digital i Democràtica de Barcelona, durant els dies 1, 3, 10, 15 i 17 de març de 17:30 a 20:30h.

Últimes publicacions

Extraescolars amb places!!

Les famílies que no us heu decidit encara per alguna activitat us informem que ens falta molt poquet per tancar grup, animeu-vos: Dansa Contemporània Patinatge artístic Patinatge carrer  Per altra us volem ensenyar un vídeo de Coral i Dansa Contemporània i un audio del Grup

Read More »