Afectacions a l'espai migdia i a les activitats extraescolars, el 20 de desembre.

[vc_row 0=””][vc_column 0=””][vcex_spacing size=”40px”][vcex_heading source=”post_title” tag=”h4″ color=”#838383″ font_size=”30″][vcex_spacing size=”40px”][vc_single_image image=”6786″][vcex_spacing size=”40px”][vc_column_text 0=””]El dia 20 de desembre és l’últim dia de classe abans de les vacances de Nadal. És per això que els serveis d’acollida i d’extraescolars es veuen afectats.
EXTRAESCOLARS
Tal i com s’explicava al dossier d’activitats extraescolars, el dia 20 de desembre no hi haurà activitats. El calendari de les activitats extraescolars es regeix pel mateix calendari de l’escola: excursions, festes de lliure disposició, etc. Les activitats extraescolars s’inicien sempre la primera setmana d’octubre i, aquest curs, finalitzaran el dia 18 de juny.
ESPAI MIGDIA I SERVEI D’ACOLLIDA
El 20 de desembre el servei de menjador i l’espai migdia funcionen amb normalitat. A partir de les 15:30h. les famílies que ho desitgin podran demanar un servei d’acollida especial fins 16:30h, hora normal de finalització de les classes. Per tal de demanar aquest servei, divendres passat vau rebre a la motxilla un imprès per fer la inscripció. Aquest imprès s’ha d’entregar abans del dia 16 de desembre al despatx de l’AFA.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row 0=””][vc_column 0=””][vc_column_text 0=””]

També us pot interessar

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]