SERVEI D’ACOLLIDA. COM FUNCIONA?

El servei d’acollida és una eina d’ajuda a les famílies i no s’afegeix cap recàrrec a les famílies que no son  sòcies de l’AFA. El servei d’acollida es realitza els matins de 08.00 a 09.00h o bé de 08.30 a 09.00h en horari reduït (es podrà entrar com a màxim a les 8.45h) i les tardes de 16.30 a 17.30h.

 

Tant si es fa ús habitual com esporàdic, les quotes es cobraran les quotes es cobraran a mes vençut entre l’1 i el 5 de cada mes, a través del compte bancari.

 

Per qualsevol gestió en relació a l’acollida, altes, baixes, informació, etc…. Envieu un email a acollidalallacuna@gmail.com i l’Anna us donarà resposta.

TINC UNA URGÈNCIA!

Com deixo el meu fill o la meva filla a acollida? 

AL MATÍ

Pots portar l’infant perquè es quedi en acollida i les quotes es cobraran a mes vençut entre l’1 i el 5 de cada mes, a través del compte bancari.

 

A LA TARDA

S’ha de enviar un correu electrònic a acollidalallacuna@gmail.com abans de les 14.30h i contactar amb l’escola per avisar que l’infant es quedarà a l’acollida de la tarda.

Important!
Avisar per telèfon al centre educatiu perquè la professor/a no s’hagi d’esperar en va, perquè el nen no tingui sensacions estranyes i per preveure la quantitat de monitors que cal a cada moment.

HORARIS I PREUS 22-23