Apunta't al grup d'acompanyament familiar 2019-2020

[vc_row][vc_column][vcex_spacing size=”40px”][vcex_heading source=”post_title” tag=”h4″ color=”#838383″ font_size=”30″][vcex_spacing size=”40px”][vc_single_image image=”8476″][vc_column_text 0=””]Imatge de Turanga Blog[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row 0=””][vc_column 0=””][vc_column_text 0=””]

El curs passat la Comissió de Diàlegs de l’AFA La Llacuna vam engegar un nou projecte d’acompanyament familiar. Aquest curs continuem amb el projecte ja que va tenir molt bona acollida per part de les famílies que van participar.

L’objectiu és crear un espai íntim, segur i confidencial per poder compartir experiències que ens permetin ampliar la mirada i explorar altres maneres d’acompanyar les situacions que sorgeixen en el dia a dia relacionades amb la criança dels nostres fills.

El grup compta amb la presència d’una persona especialitzada que coordina el grup i que està recolzant i guiant a les famílies en diferents temàtiques: les relacions, els límits, les intervencions i la resolució dels conflictes, els aprenentatges… tot depenent dels interessos del grup.

Si esteu interessades/ts en formar part d’aquest grup i/o voleu tenir més informació, poseu-vos en contacte amb nosaltres a través del correu de la comissio: dialegs@afalallacuna.cat (data límit 6 d’Octubre)

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

També us pot interessar…

Apunta’t al grup d’acompanyament familiar 2018-2019
Inscripcions al grup d’acompanyament familiar 2018-2019[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]