Al juny s'activa el servei de Cau durant l'Espai de Migdia

[vc_row][vc_column][vcex_spacing size=”40px”][vcex_heading source=”post_title” tag=”h4″ color=”#838383″ font_size=”30″][vcex_spacing][vc_single_image image=”7935″ alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Per tal de poder fer una previsió acurada del mes de juny a l’Espai de Migdia, us enviarem, a través dels nens/es, el full de baixa de menjador per el mes de juny.
En aquesta ocasió i per no crear dubtes, en el full de baixa, afegirem l’opció de quedar-se fins al 7 de juny (últim dia de la jornada sencera); a més de continuar, o no, TOT el mes de juny. A més us adjuntarem la inscripció al Cau per a la jornada intensiva (11-21 Juny)
A la inscripció apareixeran dues opcions:

  • Tots els dies (11-21)
  • Dies en què es quedaran al Cau a marcar amb una X

[/vc_column_text][vc_column_text]Aclariments pel bon funcionament del Cau, de l’11 al 21juny

  • Els nens/es que no facin ús del servei de menjador, no podran venir a les 15.30h a fer Cau. 
  • Les portes s’obriran a les 15.30h per la sortida dels alumnes que no es quedin al Cau, i no es tornaran a obrir fins a les 16.30h per la resta.
  • En cap cas, es podrà recollir als nens/es ni abans ni desprès d’aquest horari, a no ser que hi hagi una causa justificada, com una visita mèdica. Si és el cas procureu avisar abans.
  • Els alumnes que no facin Cau però hagin de venir a fer alguna activitat extraescolar, hauran d’entrar per la porta corredissa del pati a les 16.20h puntualment, per tal que els altres puguin fer la sortida a les 16.30h de manera àgil.
  • Es mantindran les autoritzacions de sortida dels alumnes que marxen sols durant tot el curs. Si algú vol fer un canvi per la sortida del Cau, haurà de comunicar-ho abans del 30 de Maig a la coordinadora del migdia.

Recordeu que l’últim dia d’extraescolars és el 20 de Juny i que per tant, l’últim dia d’escola, el 21 de juny, no hi haurà cap activitat extraescolar. Aquell dia l’escola tancarà a les 16.30h.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]