Conclusions de la primera reunió de treball sobre l'edifici històric

[vc_row 0=””][vc_column 0=””][vcex_spacing size=”40px”][vcex_heading source=”post_title” tag=”h4″ color=”#838383″ font_size=”30″][vcex_spacing size=”40px”][vc_single_image image=”7970″][vcex_spacing size=”40px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Crònica de Laia, mare de P5
El passat dia 3 de desembre es va convocar una reunió per iniciar el projecte de l’edifici històric. Es considera que pot ser un bon moment per fer propostes donada la proximitat de les eleccions a l’Ajuntament i donar una empenta a un projecte que acabi per donar un bon ús a l’edifici, per ara en mal estat i abandonat.
La primera sorpresa va ser el nombre de gent i la diversitat de perfils: arquitectes, gent de diversos àmbits de l’administració, gent externa a l’escola amb projectes definits sota el braç i pares i mares engrescats a proposar idees. [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Després de fer un breu resum de com s’havia arribat a la situació actual de l’edifici, es varen plantejar vàries vies administratives per poder tirar endavant un projecte. Es va acabar optant per la via més ambiciosa i que requerirà més esforços (Projecte Ciutadà), però que de ben segur serà la que podrà encabir més projectes beneficiosos pel barri i alhora per l’escola.
De manera espontània van anar sorgint vàries idees: un projecte enfocat als pre adolescents, un espai de cuina per oferir cursos a diferents col·lectius, mantenir un espai polivalent i que així l’escola el pogués també utilitzar per exemple com a gimnàs, crear un espai per fer una federació d’AFAs i AMPAs del barri i així comptar també amb el seu recolzament, un espai co-working per a nous emprenedors, etc. [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]El grup té clar que s’ha de definir un projecte i donar-li forma, poder aglutinar tota aquesta diversitat d’idees en un projecte únic amb un nom i objectiu pel barri. Com més transversal i cooperatiu, més opcions hi haurà de poder tirar-lo endavant.
La pròxima trobada serà amb una persona de l’Ajuntament amb experiència en aquest tipus d’iniciatives (Projecte Ciutadà) que ens pugui explicar les claus que han de tenir perquè aconsegueixin èxit i puguin comptar amb la complicitat de l’administració. Això ens ajudarà a poder definir el projecte i donar-li forma.
De moment sembla que hagi estat un bon inici per donar una empenta a aquest projecte! Endavant!
*Per més informació podeu consultar l’acta de la reunió[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text] 
També us pot interessar…

 [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]