Convocatòria d'assemblea extraordinària

[vc_row][vc_column][vcex_heading text=”Ordre del dia” font_size=”1.154″ font_weight=”semibold” text_align=”left” icon_color=”#4a97c2″][vcex_spacing size=”40px”][vcex_heading source=”post_title” tag=”h4″ color=”#838383″ font_size=”30″][vcex_spacing size=”40px”][vc_column_text]Benvolgudes famílies,
Degut a la situació actual us convoquem a una assemblea extraordinària per tal de votar l’anul·lació del cobrament de la quota de les famílies sòcies aquest curs, com a mesura per la situació actual del COVID-19, el diumenge 10 de maig, a les 18.00h.
La reunió es realitzarà a la plataforma Jitsy: https://meet.jit.si/JuntaAFALaLlacuna
Si us connecteu des del vostre telèfon mòbil, us demanarà que us baixeu la App de Jitsi. Si us connecteu amb l’ordinador de sobretaula no cal baixar-se cap aplicació.
Per accedir-hi només heu d’escriure el nom de la sala i prémer a Go. Us hi unireu automàticament. Recordeu de silenciar el micròfon i apagar la càmera. Les preguntes i intervencions es faran per escrit al xat de l’aplicació.[/vc_column_text][vcex_spacing size=”40px”][vcex_heading text=”Ordre del dia” tag=”h2″ color=”#000000″ font_size=”1.154em” color_hover=”#ffffff” font_weight=”semibold”][vcex_spacing size=”20px”][vc_column_text]Ordre del dia:
1. Introducció de l’equip de govern, l’estat de comptes i com es faria el procediment (en cas d’haver de retornar quotes, etc).
2. Votació de totes les famílies sòcies SI/NO al cobrament.
3. Recompte i tancar el resultat.
*En cas que no pugueu connectar-vos per participar a l’assemblea, podeu posar-vos en contacte amb la junta als números de telèfon 659.608.925 o 636.669.373 indicant el nom de la vostre família i el vostre vot.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row 0=””][vc_column 0=””][vc_column_text 0=””]També us pot interessar…

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]