Detalls sobre el dinar de germanor previ a La Festa de les Cultures

[vc_row 0=””][vc_column 0=””][vcex_spacing size=”40px”][vcex_heading source=”post_title” tag=”h4″ color=”#838383″ font_size=”30″][vcex_spacing 0=””][vc_single_image image=”8269″ alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row 0=””][vc_column 0=””][vc_column_text 0=””]

El dissabte, 4 de maig, hi haurà festa grossa a La Llacuna.

EL DINAR DE GERMANOR
Per començar, totes les famílies estan convidades a les 13:30h per participar del dinar de germanor, una activitat que va començar l’any passat i que ens permet conèixer-nos millor, més enllà dels 10 minuts que compartim a la porta del cole. Enguany el format serà “pícnic”, de tal manera que cada família podrà portar el seu menjar, plats, coberts… pel que fa la beguda, també podeu portar-la vosaltres, tot i que  hi haurà un servei de barra amb aigua, sucs, refrescs i cervesa.
LA FESTA
A les 17h començarà la 11a edició de la Festa de les Cultures, una trobada on les famílies de l’escola mostraran de nou la seva diversitat cultural, tant a l’alumnat del centre educatiu com  a la resta de la comunitat del barri. La Festa inclourà activitats de música, gastronomia, narració de contes, jocs, robes tradicionals, etc.

Com ja sabeu, les famílies participants estan preparant diverses activitats perquè els infants puguin conèixer les tradicions pròpies de cada regió cultural: Catalunya, País Basc, Galícia, Brasil, Mèxic, Cuba, Anglaterra, Estats Units, Austràlia, Senegal, Marroc, Holanda, Suècia, Argentina, Itàlia…

Les activitats es desenvoluparan al voltant del tema escollit aquest any: Fets singulars. Cada infant tindrà un passaport que podrà omplir superant cadascuna de les proves preparades a cada taula cultural.

La Festa de les Cultures està oberta a tothom que hi vulgui participar i ampliar els seus coneixements sobre les diferents cultures del món.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row 0=””][vc_column 0=””][vc_column_text 0=””]

També us pot interessar…

 
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]