L’educació emocional a l’escola i a casa: un aspecte clau pel creixement personal de la canalla

[vc_row 0=””][vc_column 0=””][vcex_spacing size=”40px”][vcex_heading source=”post_title” tag=”h4″ color=”#838383″ font_size=”30″][vcex_spacing size=”40px”][vc_single_image image=”8736″][vc_column_text]Imatge de Turanga Blog[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]L’AFA convida a totes les famílies de l’escola a participar del taller el proper 30 de gener a les 17.30
L’espai del migdia és una estona de temps no lectiu que les nostres filles i fills comparteixen a diari. És un moment de descans, on flueixen les relacions de forma natural, i per això mateix es converteix en un espai idoni per ajudar-los a créixer en la seva esfera més emocional: superar conflictes plegades, compartir complicitats, gestionar frustracions, etc. 
En aquesta lògica, s’emmarca el projecte d’Educació Emocional que es desenvolupa a la nostra escola amb el grup de grans. El projecte el du a terme l’empresa SEER que treballa, en aquest cas, les relacions interpersonals, l’autoconeixement, l’autoestima i les pautes de comportament. Ho fan a través de joc i de dinàmiques amb els nens i nenes de 4rt, 5è i 6è, després de dinar.
Però l’educació emocional no és un aspecte que quedi restringit a l’àmbit escolar; al contrari. Per això, des de SEER proposen una formació per famílies, per donar-nos eines per acompanyar els infants en aquest creixement personal; ajudar-los a ser conscients de la seva pròpia persona, a conèixer les emocions, i a facilitar-los eines per al seu propi desenvolupament que els permeti convertir-se en persones adultes responsables de si mateixes i capaces de conviure en comunitat.
Per a participar en aquesta sessió és imprescindible que les persones interessades facin la inscripció a l’activitat abans del 26 de gener. És una sessió formativa dinamitzada i, per tant, és necessari que l’entitat organitzadora sàpiga quantes persones hi participen. La sessió és oberta a totes les famílies de La Llacuna, i no només a les del grups de grans als quals va dirigida específicament l’activitat del Taller de Migdia. 
L’activitat per a les famílies tindrà lloc el proper 30 de gener a les 17:30h i la seva durada és de dues hores.
Aquesta activitat és gratuïta i disposa de servei d’acollida per les famílies participants, que també s’ha de sol·licitar amb antel·lació amb el mateix formulari d’inscripció.
FORMULARI D’INSCRIPCIÓ I SOL.LICITUD D’ACOLLIDA  – Fins el 26/01/20[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row 0=””][vc_column 0=””][vc_column_text 0=””]

També us pot interessar…

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]