Escola de bàsquet La Llacuna del Poblenou

L’Escola de bàsquet La Llacuna del Poblenou

Us presentem una nova proposta molt engrescadora per al proper curs 2021-2022: Una nova escola de bàsquet de gestió pròpia, sense la vinculació de cap club esportiu, que volem que sigui una eina de cohesió social, on tots els alumnes gaudeixin d’aquest esport com una oportunitat de convivència i aprenentatge, que fomenti el sentiment de pertinença tant al grup com a l’escola, que creï identitat d’escola i aglutini tant infants com famílies; que combini l’educació en valors i la qualitat esportiva.

 

La nova Escola de Bàsquet estarà formada per nens i nenes des de P5 fins a 6è:
  • L’equip de P5 participarà trimestralment a les Jornades Multiesport al Pavelló de la Marbella.
  • Els equips de 1r i 2n participaran en les trobades trimestrals del Consell de l’Esport Escolar i , a partir del segon trimestre, a una lligueta recreativa els divendres on es finalitza amb un berenar compartit entre els dos equips.
  • Els equips de 3r a 6è, igual com fan ara, competiran a la lliga de CEEB. La nostra voluntat es que aquest partits es converteixin (si la Covid ho permet) en un espai de trobada de tota la escola per animar a les nostres jugador/es.

 

Com a novetat tindrem bàsquet per a pares i mares, entrenaments i fins i tot algun partidet amistós.

Per posar punt i final a la temporada organitzarem cada any el Torneig de Bàsquet Llacuna , una festa del bàsquet per tots els jugadors/es de l’escola i de la resta de Poblenou.

Un cop l’any , i de cara al bon temps, farem l’Estada Esportiva Llacuna, un cap de setmana en una casa de colònies, on tots els nens i nens que facin esport podran gaudir d’activitats diverses. El diumenge ens afegirem les famílies i farem un dinar de germanor.

I…si les mesures sanitàries ho permeten ja estem pensant en la presentació d’equips del curs 21-22 el proper Octubre!

Així que us animem a gaudir, participar i a il·lusionar-vos amb aquesta nova Escola.

Fem bàsquet, fem Llacuna!

 

TAMBÉ US POT INTERESSAR

Si teniu dubtes podeu contactar amb la Comissió d’Extraescolars: extraescolars@afalallacuna.cat