Extraescolars: Setmana de portes obertes


Del dilluns 13 al divendres 17 de juny, farem les portes obertes de les activitats extraescolars. Podreu veure les activitats que fan els vostres fills i filles, el dia que fan l’activitat els darrers 20 minuts de classe.
Famílies amb infants de P3, P4 i P5
En el cas de MULTIESPORT, MÚSICA INFANTIL, CREACIÓ I EXPRESIÓ PLÀSTICA INFANTIL i MOVIMENT CREATIU us esperem a les 16:45 h a l’entrada de l’escola i la coordinadora d’extraescolars us acompanyarà a l’aula o espai corresponent. En el cas de PATINATGE, us esperem a les 16:55 h a l’entrada de l’escola i us anirem avisant per activitats, per acompanyar el grup de famílies fins al pati de dalt.
Famílies amb infants de 1r a 6èPer venir a veure les activitats de tarda, us esperem a les 16:55 h a l’entrada de l’escola i us anirem avisant per activitats, per acompanyar el grup de famílies fins a l’aula corresponent.
En el cas de PATINATGE AVANÇAT, les famílies que vulgueu podreu acompanyar els infants durant la ruta en patins o bicicleta.
Famílies de natació: En el cas de NATACIÓ, recordeu que haureu d’acudir a les instal·lacions de Can Felipa. Per motius d’aforament de la graderia NOMÉS PODRÀ ACCEDIR AL CENTRE UNA PERSONA PER INFANT CURSETISTA. L’accés a les graderies es realitza per la part de darrere de la instal·lació, on és el parc infantil de la plaça a les 16:40 h.
Famílies de bàsquet de 4t, 5è i 6è, us esperem a l’entrada de l’escola a les 18:00 h per acompanyar-vos al pati corresponent. Les famílies que vingueu a les portes obertes, al finalitzar, podeu sortir amb l’infant per la porta corredissa del pati de l’escola. D’aquesta manera els professors de cada extraescolar podran fer les sortides com sempre, de la resta d’infants.
Esperem que gaudiu molt d’aquestes jornades!

També us pot interessar…

Últimes publicacions