Festa de les Cultures 2020: Quantes cultures hi ha a La Llacuna?

[vc_row 0=””][vc_column 0=””][vcex_spacing size=”40px”][vcex_heading source=”post_title” tag=”h4″ color=”#838383″ font_size=”30″][vcex_spacing size=”40px”][vc_single_image image=”8871″ alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]En motiu de la 12ena Festa de les Cultures el dia 18 d’Abril, on se celebra la diversitat cultural de la nostra escola, el passat dilluns es van repartir a totes les famílies uns fulletons com el que teniu a la imatge superior, per saber una mica més quina cultura o cultures hi ha a cada família, poder ser-ne conscients i difondre la nostra diversitat cultural. Us demanem que l’ompliu i l’entregueu abans del dia 13 de març al tutor o tutora de la vostra classe, per tenir així més coneixement de la diversitat cultural nostra escola i poder organitzar millor la festa.
Si voleu participar a la Festa de les Cultures exposant la vostra cultura perquè els infants i les famílies puguin conèixer-la millor, podeu escriure-hi el vostre e-mail, marcar amb una creu el primer quadre i des de la comissió organitzadora ens posarem en contacte amb vosaltres.
Si voleu que us posem en contacte amb famílies de la vostra mateixa cultura que són també de l’escola i que potser no coneixeu perquè no formen part del vostre dia a dia, feu una creu al segon requadre del fulletó i us hi posarem en contacte, tant si ja estan inscrites com si encara no ho estan però ho estan valorant.

Si us plau, us demanem que entregueu el fulletó amb les respostes al tutor o tutora del vostre fill o la vostre filla com a màxim divendres dia 13 de març.

Hi ha diverses maneres de participar a la Festa de les Cultures d’enguany:

  1. Muntant una taula amb informació, gastronomia, etc. de la vostra cultura. Aquest any el tema que s’ha triat és visibilitzar alguna dona o dones interessants de la vostra cultura i crear-hi algun taller o activitat relacionada, si es pot.
  1. Participant amb música o actuacions a la festa. La música és també una gran representació de la cultura: a la festa hi poden haver actuacions, cançons, poemes, que ens ajudin a entendre i compartir la vostra cultura i tindrem un petit escenari per a l’ocasió.  Si voleu apuntar-vos-hi, demanar més informació o teniu amics o coneguts vostres que hi vulguin participar ens podeu escriure a festadelescultures@afalallacuna.cat
  1. Participar ajudant al muntatge de la festa i durant el desenvolupament: necessitem voluntaris per a la barra i per a l’organització en general. Si creus que això va amb tu, apunta’t enviant un correu a festadelescultures@afalallacuna.cat

Atents perquè aquests dies us anirem informant de més detalls.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row 0=””][vc_column 0=””][vc_column_text 0=””]

També us pot interessar…

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]