Busquem intèrprets i personal tècnic per fer una obra de teatre

[vc_row][vc_column][vcex_spacing size=”40px”][vcex_heading source=”post_title” tag=”h4″ color=”#838383″ font_size=”30″][vc_column_text]La Festa de les Cultures ja està avançant cap a la seva 12a edició i com a novetat una de les propostes que us volem fer és que pares, mares, avis, àvies, tiets, tietes… participem a la creació, producció i realització d’una obra de teatre per a les nostres criatures.
I és que sempre són els nostres fills i filles els que preparen mostres, espectacles, cançons i estaria bé canviar els rols i ser nosaltres els que preparem per a ells alguna cosa, oi? 
És per això que, dins de les actuacions que es fan a la Festa de les Cultures, Itàlia ha proposat de fer una petita peça entre tothom. Així que si us agrada la interpretació, toqueu algun instrument, sou uns manetes amb la decoració, els vestuaris o simplement teniu curiositat per a participar en aquest projecte, animeu-vos! Després de la primera reunió celebrada el 29 de gener, properament s’obrirà de nou la convocatòria amb les necessitats i possibilitats de contribuir-hi més concretades.
 [/vc_column_text][vc_single_image image=”8720″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Si necessiteu més informació sobre la comissió i què és La Festa de les Cultures, aquests posts segur que us ajuden:

Si voleu més informació envieu un mail a festadelescultures@afalallacuna.cat[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]