La Llacuna ha participat a la competició escolar d’escacs de Barcelona

La Llacuna ha participat a la competició escolar d’escacs de Barcelona

La competició escolar d’escacs s’ha celebrat aquest any al Pavelló de La Mar Bella. Organitzada pel Consell de l’Esport Escolar de Barcelona i impulsada amb el suport de la Federació Catalana d’Escacs, ha contemplat el campionat de la modalitat individual, de 6 rondes, i per equips, de 5.

D’aquesta manera, el CEEB inicià, per fi, la temporada presencial d’escacs en format d’únic dia amb la prova individual el dia 10 d’abril. D’altra banda, el diumenge 2 de maig va ser el torn el torn de la prova d’equips. En aquestes jornades van competir tant escolars com adults.

Volem felicitar als llacunaires participants per l’entusiasme i els bons resultats obtinguts en aquesta competició.

CAMPIONAT INDIVIDUAL

David Sala va finalitzar 3r sots10, després d’aconseguir refer-se de la derrota en la penúltima ronda, guanyant la darrera, amb 5 punts en 6 partides

També a Sots10 Miquel de Maya, va fer un molt bon paper en el seu primer torneig , lluitant totes les seves partides i finalitzant amb una victòria, 2 empats, 3 derrotes i un grapat d’aprenetatges.

A sots 12 el Mauro Martín va fer un supertorneig finalitzant com a 1r nen d’escola i una increible 7a posició de la general. Teo Caballero va finalitzar amb 3,5 punts, Kai Geerts amb 3 i Pau Conesa, Marc Sala (només va jugar 3 partides) i Sybren Gaspar amb 2 punts.

CAMPIONAT PER EQUIPS

L’Oriol Solà a Sots8 participant a l’equip Provençals-LLacuna ha quedat 3r de la General i 1a Escola 

El David Sala a Sots-10 va quedar SotsCampió, representant a l’equip de l’Ateneu Colon.

També a Sots 10 el Miquel de Maya ha fet 2 punts de 5, jugant al 1r tauler (el més difícil) de l’equip Provençals-LLacuna, continuant la seva bona progressió.

A sots12 l’equip de la LLacuna format pel Mauro Martín, Teo Caballero, Kai Geerts, Sybren Gaspar i Pau Conesa van fer un gran torneig quedant 2a escola i 6èns de la general.

El Marc Sala a Sots12 també representant a l’Ateneu Colón va quedar CAMPIÓ.

A Sots14 l’ex llacunaire Raül Marcos ha quedat CAMPIÓ formant part de l’equip de l’Ateneu Colón.


També us pot interessar…