Més de 650 inscripcions a les activitats extraescolars

La Laia, la Marta, la Miriam i l’Anna de la Comissió d’Extraescolars us volem donar les gràcies.

Acabem un curs ben diferent, on les activitats extraescolars al setembre semblaven una utopia segons el PROCICAT. A la comissió hem fet tot el possible per a poder mantenir les màximes activitats extraescolars: ara amb grups bombolla, ara grups de 6, ara de 10, ara en espai obert… adaptant-nos i respectant les indicacions de les autoritats en tot moment.

A meitat de curs us vam fer arribar una enquesta i tenint en compte les vostres respostes  hem pogut dissenyar una nova oferta ajustada a les vostres preferències, que manté les activitats més demandades i a l’hora n’inclou de noves. Totes aquestes activitats son les que heu pogut consultar al nou dossier. Després de tancar divendres el període d’inscripció podem dir que sou molt grans: hem tingut més de 650 inscripcions!

Aquests dies seguireu rebent e-mails confirmant les vostres inscripcions a cada una de les activitats a mesura que anem tancant els grups que falten. Hem d’acabar de quadrar els grups d’anglès i els de música de migdia.

Passat l’estiu, a l’inici de curs, obrirem de nou les inscripcions uns dies per repescar les places vacants i perquè les noves famílies de P3 puguin fer les inscripcions a les activitats que desitgin de les que s’ofereixen pel cicle infantil. Així que atents al setembre si voleu optar a una d’aquestes places.

També estem treballant en temes de gestió. Volem que a través d’Ampasoft, el pròxim curs 2021-2022, cada família pugui veure tota la facturació i els seus rebuts.

Gràcies famílies llacunaires per fer entre tots una gran escola i una gran AFA!!!

També us pot interessar