Nou equipament per la temporada de bàsquet 2021-2022

Aquest divendres els nostres equips de les categories prealeví i benjamí  van estrenar el nou equipament de la nova escola de bàsquet per la temporada 2021-2022.

L’uniforme te una samarreta reversible en dos colors -blanc i blau- i pantalons blaus amb els dorsals contrastats en blanc i les línies de colors tant característiques de la façana de la nostra escola.

Des de la comissió d’extraescolars i des de l’Escola de Bàsquet agraïm a la mare que ha fet el disseny perquè realment han quedat xulíssimes.

Últimes publicacions

Extraescolars: Altes i baixes pel segon trimestre

A continuació us informem de les dates per tal de cursar les baixes i les altes de les activitats extraescolars pel segon trimestre del curs: Del 10 al 15 de desembre:BAIXES 2n trimestre:A partir del divendres 10/12 a les 7h i fins al dimecres 15/12

Read More »

Taller presencial per guarnir l’escola al Nadal

Ja s’acosten les Festes de Nadal i la Comissió de Festes ja comença a escalfar motors amb el taller de decoració per guarnir l’entrada de l’escola. El dissabte, 11 de desembre, d’10 a 13 h, totes les famílies hi sou convidades a fer les manualitats que

Read More »