Nou equipament per la temporada de bàsquet 2021-2022

Aquest divendres els nostres equips de les categories prealeví i benjamí  van estrenar el nou equipament de la nova escola de bàsquet per la temporada 2021-2022.

L’uniforme te una samarreta reversible en dos colors -blanc i blau- i pantalons blaus amb els dorsals contrastats en blanc i les línies de colors tant característiques de la façana de la nostra escola.

Des de la comissió d’extraescolars i des de l’Escola de Bàsquet agraïm a la mare que ha fet el disseny perquè realment han quedat xulíssimes.

Últimes publicacions

Comunicat de l’AFA de l’Arenal de Llevant

Benvolgudes famílies, Aquest diumenge dia 15 van tenir lloc les exèquies del Josetxu, qui va morir als 47 anys en un accident de trànsit molt a prop de l’escola, accident que moltes famílies vam presenciar. Des de l’Escola l’Arenal de Llevant volem traslladar el nostre condol a la seva

Read More »

XXII Trobada de gegants de les escoles de Catalunya

Diumenge dia 15 es va celebrar la XXII Trobada de gegants de les escoles de Catalunya on la colla de Tabalers i Geganters Son Llacuna hi va participar. Compartim amb vosaltres les fots d’aquesta jornada tant festiva i familiar. EL BESTIARI DE LA LLACUNA Previous

Read More »