Noves altes i baixes a activitats extraescolars

Aquesta informació ha estat actualitzada.

Podeu consultar el funcionament de les noves altes i baixes dins d’extraescolars a l’apartat de GESTIONS

Publicada 17/10/2020

Noves altes i baixes a activitats extraescolars

Periòdicament, i tan aviat com sigui possible, es tornaran a obrir inscripcions per als grups on han quedat places disponibles, tenint sempre en compte els grups constants d’extraescolars que hi hagi en cada moment. Es farà respectant les indicacions del PROCICAT i després d’acordar-ho amb l’escola i Ziga Zaga, i se n’informarà pels canals habituals de l’AFA.

Les altes només es podran fer a través de la plataforma Ampasoft. Quan s’activi el nou període d’inscripció només podreu veure les activitats on inicialment han quedat places per al vostre curs i posteriorment rebreu un email confirmant la inscripció o indicant-vos que esteu en llista d’espera.

Si teniu algun dubte operatiu sobre la plataforma Ampasoft podeu enviar un email a app@afalallacuna.cat

Per entrar a l’app podeu clicar AQUEST ENLLAÇ.
Recordeu que l’usuari és el vostre email.

És important que no us torneu a registrar sinó que entreu amb les vostres dades d’usuari. Si no ho feu així es dupliquen les dades i ens genera problemes.

Baixes a activitats extraescolars

Per a donar-se de baixa d’una activitat extraescolar cal que ho feu abans del dia 20 de cada mes.

Tingueu en compte que en el cas de piscina i robòtica, que són activitats trimestrals, la baixa només es pot fer abans del dia 20 de l’últim mes del trimestre (desembre i març) per tal que tingui efectes pel trimestre següent.

Per tramitar la baixa heu d’enviar un email a la Mari Carmen, la coordinadora d’extraescolars, a extraescolarslallacuna@gmail.com amb còpia a la comissió d’extraescolars extraescolars@afalallacuna.cat

És possible que una baixa impliqui que una activitat s’hagi de deixar de fer per manca de persones inscrites. És per això que us demanem que, en la mesura del possible i depenent del motiu de la baixa, ho comuniqueu a la Mari Carmen amb la màxima antelació possible per tal de trobar una solució.

EXTRAESCOLARS
Coordinadora: Mari Carmen Alonso
Correu electrònic: extraescolarslallacuna@gmail.com,
Telèfon: 656826711
Horari: De 16.30 a 17.30h.