Alerta Stormtroopers! Avanceu feina, que no us enxampi la Resistència!!!

[vc_row 0=””][vc_column 0=””][vc_single_image image=”8752″][vcex_spacing size=”40px”][vcex_heading source=”post_title” tag=”h4″ color=”#838383″ font_size=”30″][vc_column_text 0=””]

Aquest és un avís per tots els Stormtroopers de La Llacuna que s’han apuntat a la comparsa de carnaval.

Com a part del vostre entrenament abans de la rua us convoquem aquesta setmana a dibuixar el patró de les vostres disfresses sobre la tela. S’han apuntat 160 persones i patim per si el temps assignat al taller de confecció de dissabte no és suficient per fer-ho tot: calcar el patró i confeccionar la disfressa.
Avanceu, feina! Que no us enxampi la resistència!!!!  La comissió de festes estarà al vestíbul de l’escola, de dilluns a divendres, a partir de les 16:30h. Us facilitaran la tela i el patró per tal que pugueu dibuixar-lo allà mateix i endur-vos la tela per anar retallant les peces.
Si podeu, envieu-nos un mail a festes@afalallacuna.cat amb el vostre nom i la tarda que teniu previst passar entre el dilluns 3 i el divendres 8 de febrer. Així podrem tenir una previsió dels materials que necessitem per cada dia.
Que la força us acompanyi![/vc_column_text][vcex_spacing 0=””][vc_column_text 0=””]Per descarregar el patró de la disfressa cliqueu AQUÍ[/vc_column_text][vc_single_image image=”8091″ alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row 0=””][vc_column 0=””][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=OJD7nxmmTeI&feature=youtu.be” align=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row 0=””][vc_column 0=””][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=rX7mTIV3ras&feature=youtu.be” align=”center”][vc_video link=”https://youtu.be/HcgbBZgKJdE”][/vc_column][/vc_row][vc_row 0=””][vc_column 0=””][vc_column_text 0=””]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]