Petites mesures de pacificació aprovades

Hola famílies,

Dijous 9/2 vam tenir una reunió amb el districte. La comissió de mobilitat hi va anar en  representació de l’AFA i també van venir representants de la direcció de l’escola. Va ser una reunió intensa de la que vam sortir amb dues conclusions clares: La calenta, han aprovat algunes mesures per la pacificació. La freda, no creiem que siguin suficients. 

Des del departament de mobilitat del Districte han aprovat implemantar aquestes mesures: 

  • Catifes grogues al terra, com les de “Protegim les escoles”.
  • Senyalització vertical de màxim 30 al voltant de l’escola. 
  • Revisió de la sincronització semafòrica.

Tant les catifes grogues com la senyalització vertical es faran abans de les eleccions del mes de maig. Per la revisió de la sincronització dels semàfos no ens han donat data. 

Estem una mica decebuts perquè sembla que tant la instalació dels els coixins berlinesos com la del radar tenen un no rotund. Sense aquestes dues mesures creiem que les que s’han aprovat no tindran massa efecte en els vehicles. 

L’argument pel qual no es poden instal.lar ni els coixins ni el radar continua sent que els carrers Pallars i Llacuna son xarxa bàsica de la ciutat i per això no hi ha moltes opcions mes a l’hora de pacificar.  Nosaltres creiem que precisament perquè l’escola està en una cruïlla de la xarxa bàsica tenim encara mes raons per demanar un entorn mes segur. 

Cal doncs que continuem fent soroll i picant portes perquè sembla l’única sortida si volem que realment pacífiquin el voltant de la Llacuna.

També us pot interessar…

Últimes publicacions