Primer mercat de segona ma i d’intercanvi: Inscriu-te i posa la teva taula

La Colla de Geganters necessita diners per comprar meterials i reparar la Kira, el Llacunet i el Jaumet, a més de fer nous capgrossos infantils, per tal de sortir a ballar a les rues i cercaviles del barri acompanyant als nostres tabalers.

És per això que convida a tota la comunitat educativa a participar en el 1er Mercat d’intercanvi i de segona ma de la Llacuna, el dissabte 22 d’octubre, d’11 a 15 h.

Si esteu fent neteja de tardor a casa i voleu vendre, exposar o intercanviar coses que ja no feu servir heu de reservar una taula abans del dia 21 d’octubre. El preu de cada taula és de 5 euros i podeu compartir-la entre més d’una fmília o entre diferents nens i nenes. 

Com funciona?1. Reserveu una taula al mercat enviant un correu a gegants@afalallacuna.cat2. Podeu compartir la taula amb una altra família.3. El preu de la taula és de 5 €.4. Podeu pagar-ho en efectiu el mateix dia o a través de Bizzum: 666 531 536 [Lucie] (al concepte poseu-hi: « El vostre nom + mercat»). El dia del mercat
– Munteu la taula amb els articles i els preus corresponents que vulgueu.
– El que recapteu serà per a vosaltres i, si voleu, podeu donar-ne una part a la Colla de Tabalers i Geganters.- Convideu amics i familiars a participar-hi! Hi haurà barra amb begudes, música en directe i DJ. 

Vols apuntar-te a la Colla de Geganters? 
Desde la Colla de Geganters estem treballant per mantenir les festes tradicionals i la imatgeria festiva de l’escola. Si us hi voleu sumar escriviu-nos a geganters@afalallacuna.cat i ens posarem en contacte amb tu.

Últimes publicacions