Recomanacions literàries per Sant Jordi en format audiovisual

Recomanacions literàries per Sant Jordi en format audiovisual

Des de la Comissió Biblioteca mixta de l’escola i l’AFA, formada per mestres i famílies, us fem arribar una selecció de llibres que pensem que poden ser una bona opció per regalar aquest Sant Jordi.

Sigui quin sigui el llibre, l’important “és fer passar el llibre de mer objecte de paper imprès a «mèdium» afectuós, a moment de la vida…” com deia Gianni Rodari. Així que, esperem que us agradin i que gaudiu de la lectura en família!

El cazo de Lorenzo, amb les il·lustracions originals i àudio en castellà:

CARRIER, Isabelle
El cazo de Lorenzo.
Editorial Juventud 2010.

Amb paraules simples i unes il·lustracions tendres i divertides, l’autora recrea el dia a dia d’un nen diferent: les seves dificultats, les seves qualitats, els obstacles que ha d’afrontar. “El cazo de Lorenzo” omple un buit, commou el lector, sigui quina sigui la seva edat. Però el que més crida l’atenció és la senzillesa de l’dibuix i del concepte.

Un conte metafòric per parlar de les diferències als més petits. Tracta de la superació d’un nen amb dificultats per suportar el dia a dia.

Llibre recomanat per FEAPS (Confederació Espanyola d’Organitzacions a favor de les Persones amb Discapacitat Intel·lectual).

Més informació


Sóc d’un Poble, narrat en català per les components del grup musical Roba Estesa i en llenguatge de signes:

FIGUERAS TORTRAS, Laia
Soc d’un poble.
Editorial Nanit, 2020.

Soc d’un poble és un conte basat en la cançó homònima de Roba Estesa.

Un conte infantil que vol parlar als més petits i no tan petits de valors com la diversitat, el respecte i la tendresa, i que es basa en la idea que el món pot ser millor si cadascun de nosaltres hi posa el seu granet de sorra. T’hi apuntes?

Il·lustrat per Sonia Alins i Juanjo Barco

Més informació


També et pot interessar…