Resum de la reunió de treball de novembre. Curs 2023-2024


Seguint l’Ordre del dia, us fem un petit resum del que hem parlat a la reunió de treball del 15 de novembre:

1. Benvinguda

2. Aprovació última acta (cliqueu aquí per veure l’acta provisional).
-L’acta és ser aprovada sense cap vot en contra.

3. Temes rellevants de Junta:
Sistema elecció de nova junta, com apliquem la flexibilitat?
– En termini no hi ha cap candidatura i se n’ha presentat una fora de termini.
– Comunicació informarà d’aquest fet i de que si alguna persona o grup es vol presentar ho ha de comunicar a la junta o a comunicació per tal de ser tinguda en compte de cara a les eleccions de la próxima assemblea general.

4. Actualització Calendari

5. Temes varis Comissions
Comunicació: S’aprova per part de la junta assumir econòmicament el servei d’acollida pels assistents a les sessions del grup de conversa en català.
Escoles lliures de violències: Demanen poder fer servir el tríptic per altres escoles modificant el text i traient els logotips i la web de l’AFA, per oferiri-lo com a material per altres escoles del barri. Comunicació preguntarà als autors de les ilunstracions i del disseny i demana d’afegir un creative commons.

6. Tancament
Manifest pro Palestina: Al final de la sessió diverses famílies han demostrat la seva disconformitat amb el suport al manifest pro-palestina impulsat per l’aFFac al que ens hi hem adherit com a AFA. També hem llegit un mail  d’un pare que proposa que la mobilització convocada per divendres sigui per condemnar tots els conflictes armats del món. Es decideix suspendre la concentració de divendres i treballar alguna activitat que sigui en favor de la pau. Finalment s’acorda que aquesta acció serà proposar als infants que el 25 de novembre, dia en el que es repinta la façana de l’escola, facin un mural amb aquesta temàtica.

Proximament podreu consultar les actes de les últimes reunions AQUÍ

I, com sempre, convidem a tots i totes a participar, les vostres aportacions son molt valuoses.

Us hi esperem!

També us pot interessar…