Ens hi ajudeu? Fem AFA, Fem La Llacuna!

Encarem la recta final del primer trimetre i és moment d’explicar-vos com ens organitzem a l’AFA per tal que les famílies que us volgueu implicar ho pogueu fer allà on més còmodes us sentiu.

Com qualsevol associació l’AFA s’estructura en una junta directiva (elegida en l’assemblea general de socis), en diverses comissions de treball i en grups de treball. Us expliquem en que consisteix cada un:

Les comissions

Per distribuir les tasques i fer més efectiva la feina, l’AFA s’organitza en comissions de  treball, que proposa i duen a terme activitats diverses (xerrades, tallers, etc.),  orientades al bé comú dels infants treballant estretament amb l’ escola  en aquells temes que són dins del seu àmbit d’actuació.

  • Cada comissió està formada per diverses persones, que hi poden tenir diferents  graus d’implicació depenent de la seva disponibilitat.
  • Totes les comissions tenen un/a vocal que s’encarrega de representar la comissió  a les reunions mensuals de treball de l’AFA. A aquestes reunions hi pot assistir  tothom: no cal estar-hi associat ni formar part de cap comissió. Us convidem a assistir-hi pr conèixer el primer ma els projectes que treballem sumar-vos-hi si us engresquen.

Actualment són 13 comissions. Si voleu saber de manera detallada quin són els projectes i línies de treball de cada una deles CLIQUEU AQUÍ 

Els grups de treball

  • S’hi treballen temes concrets i sovint impliquen més d’una comissió.
  • Es dissolen un cop acabat el projecte pel qual es van crear.

Actualment n’hi ha tres en actiu. Si voleu saber més de cada un d’ells  CLIQUEU AQUÍ 
«Debat sobre la jornada escolar»
«Seguiment de l’edifici històric»
«Casal d’Estiu»

Necessitem mans

A l’inici de curs és normal que algunes comissions es quedin sense persones voluntàries per seguir tirant davant els seus projectes ja que les famílies de 6è marxen i les d’I3 encara s’estan situat.

Actualment aquestes comissions són les que necessiten mans de manera més urgent:

. Comissió de Sostenibilitat i Mediambient –  sostenibilitat@afalallacuna.cat

. Comissió Educació Feminista –  educaciofeminista@afalallacuna.cat

. Comissió Festa de les Cultures –  cultures@afalallacuna.cat

. GT de seguiment de l’Edifici històric –  comunicacio@afalallacuna.cat

És per això que us demanem que si algun d’aquests temes us interessa no dubteu a demanar-nos informació. Tota l’ajuda és bona encara que no tingueu molta disponibilitat.

Últimes publicacions