Reunió informativa: La comissió de l’Espai Migdia busca gent

Reunió informativa: La comissió de l’Espai Migdia busca gent

Què és la comissió Espai Migdia de l’AFA?

L’Espai Migdia és la pausa que fan els alumnes per dinar, jugar i descansar. És també un espai de socialització, relació i aprenentatge. Té lloc entre les 12.30 i les 15h, de dilluns a divendres, ocupant una tercera part de l’horari escolar per la majoria dels infants. Tot això fa que sigui un espai educatiu de gran importància.

La comissió Espai Migdia de l’AFA està formada per famílies que de forma voluntària i altruista pretenem aportar per tal que l’Espai Migdia sigui de qualitat i el més agradable possible pels nostres infants.

Col·laborem amb l’escola i l’empresa adjudicatària de la gestió del servei (actualment Ziga-Zaga) per tal de dissenyar un Espai alineat amb la proposta pedagògica del centre i el màxim proper possible als desitjos de les famílies i de tota la comunitat educativa.

Objectius de la comissió Espai Migdia (AFA)

  • Esbrinar i definir com les famílies i tota la comunitat educativa volem que sigui l’Espai migdia, i treballar per tal que sigui el màxim proper possible a aquest desig.
  • Recollir, traslladar i gestionar les inquietuds, dubtes, queixes, elogis o suggeriments de les famílies.
  • Vetllar perquè l’empresa que realitza el servei faci un acompanyament respectuós i amorós, segueixi la línia pedagògica del centre, ajudi a adquirir hàbits alimentaris saludables i comportaments acords amb els valors de l’escola.
  • Col·laborar amb l’escola i l’empresa, i intentar donar resposta a les diferents necessitats i demandes.
  • Proposar, organitzar o col·laborar en la realització de tallers, formacions o altres activitats (portes obertes, xerrades a les famílies…)
  • Revisar els menús segons les recomanacions de l’agència de salut pública de Catalunya.

Vine a la reunió informativa del dia 11 dee maig, a les 17.30 h, a conèixer-nos millor

Actualment i durant el proper curs una de les tasques principals que ens hem proposat és realitzar un procés participatiu que reculli les visions de tota la comunitat educativa sobre l’Espai Migdia que volem, i permeti prendre decisions per tal de seguir millorant i construint el projecte desitjat.

Però per fer-ho necessitem mans. Mans que ens ajudin a preparar entrevistes i enquestes, a recollir i tractar la informació, a dinamitzar el procés…

Si vols participar d’aquest procés o tens altres idees i propostes apuntat a la comissió!

Volem que t’hi uneixis!

Per tot això farem una reunió informativa sobre qui som i que fem a la comissió, per tal que les persones que hi estigueu interessades pugueu valorar fins on us hi voleu implicar.

Si no podeu assistir a la reunió, però voleu formar part de la comissió o col·laborar en alguna tasca…

Envieu-nos un mail a menjador@afalallacuna.cat i ens posarem en contacte amb vosaltres


També us pot interessar…