Reunions informatives de l’Espai Migdia

Reunions informatives de l’Espai Migdia i balanç del primer trimestre amb Ziga-Zaga

La comissió espai migdia de l’AFA, Ziga Zaga i escola us volem convidar a les primeres reunions informatives del curs sobre aquest espai en els següents dies i horaris:

  • Petits (P3 – P4 – P5): Dijous 4 de novembre a les 18:00 h
  • Mitjans (1r – 2n – 3r) i Grans (4rt – 5è – 6è) : Dijous 10 de novembre a les 18:00 h

Enllaç a la reunió: https://meet.jit.si/afalallacuna_espaimigdia

Com ja sabeu, l’estona del migdia es desenvolupa cada dia durant 2 hores i mitja, en mig de la jornada escolar. Durant aquest temps, l’equip de professionals de Ziga Zaga acompanya als nostres infants, seguint la línia pedagògica del projecte educatiu de l’escola.

En aquesta reunió informativa podrem conèixer el personal que acompanya als nostres fills i filles durant l’estona del migdia i podrem conèixer més sobre les activitats, les novetats i els protocols COVID19 que l’escola, l’AFA i Ziga Zaga han planificat de cara a aquest curs.

Documentació per la reunió

Si teniu preguntes, per tal de facilitar la sessió informativa, us demanem que ens les feu arribar a través dels delegats o delegades de la classe al correu de la Comissió de l’Espai Mig Dia de l’AFA: menjador@afalallacuna.cat

Us informem que la reunió serà enregistrada i podrà ser difosa, publicada o comunicada de manera íntegra o parcial, a través d’Internet o de qualsevol altre mitjà. Donades les característiques d’aquests mitjans, les imatges i dades relacionades poden restar visibles indefinidament i ser utilitzades per tercers.


També us pot interessar