#RevoltaEscolar a La Llacuna: tall de carrer el 6 de maig

El divendres 6 de maig ens afegim a la campanya internacional STREETS FOR KIDS i us convoquem a les 16 h a la cruïlla del carrer Llacuna amb Pallars. Està previst que la Guardia Urbana arribi a aquesta hora per fer el tall de trànsit i que sigui a les hores quan puguem col·locar les tanques, la pancarta… Les activitats començaran a les 16:20 h, un cop comenci a sortir l’alumnat. L’acció acabarà a les 17:30 h.

La ubicació exacte és a la calçada. Les voreres han de quedar lliures pels vianants. 

Les activitats proposades per aquest tall son:

– Paradeta de venda de jocs per part de l@s famílies de 6è
– Actuació dels tabalers Son Llacuna 🥁🥁
– Pintacares de primavera

Streets For Kids

La campanya internacional “Streets for kids” que a Espanya s’ha traduït amb el hastag #CallesAbiertasParaLaInfancia convoca els centres educatius, associacions, AFAs i col·lectius de professorat o grups de famílies a promoure entorns escolars segurs i sostenibles on la infància pugui recuperar la carrer per jugar i per anar a l’escola o a l’institut caminant o amb bicicleta.

L’objectiu de la campanya que es desenvolupa a desenes de països és influir en els polítics, informar els professionals i empoderar les comunitats perquè les ciutats de tot el món siguin millors per als nens i els seus cuidadors.

Sreets for kids a Europa es desenvolupa de la mà de Clean Cities, i es promou a Espanya des d’Ecologistes en acció en col·laboració amb altres entitats com Amycos, CEAPA, ConBici, Consell de la Joventut d’Espanya, ISI Global, Mares pel clima, ONGAWA, Guelaya i la #RevoltaEscolar.


Voluntaris i voluntàries

Tot això no s’organitza sol, així que si voleu donar un cop de ma el divendres poseu-vos en contacte amb la Comissió de Sostenibilitat sostenibilitat@afalallacuna.cat. Les tasques a realitzar son:
– Vigilar que les criatures no surtin de l’àrea delimitada pel tall de trànsit.
– Monitoritzar les activitats lúdiques previstes.

#RevoltaEscolarLlacuna: Etiqueta les teves fotos i fem un àlbum entre totes les famílies

Si feu fotos durant el tall de transit i les compartiu a les xarxes socials, no oblideu posar l’etiqueta #RevoltaEscolarLlacuna. Així tindrem un recull de moments especials.

També us pot interessar...

Últimes publicacions

Comunicat de l’AFA de l’Arenal de Llevant

Benvolgudes famílies, Aquest diumenge dia 15 van tenir lloc les exèquies del Josetxu, qui va morir als 47 anys en un accident de trànsit molt a prop de l’escola, accident que moltes famílies vam presenciar. Des de l’Escola l’Arenal de Llevant volem traslladar el nostre condol a la seva

Read More »

XXII Trobada de gegants de les escoles de Catalunya

Diumenge dia 15 es va celebrar la XXII Trobada de gegants de les escoles de Catalunya on la colla de Tabalers i Geganters Son Llacuna hi va participar. Compartim amb vosaltres les fots d’aquesta jornada tant festiva i familiar. EL BESTIARI DE LA LLACUNA Previous

Read More »