#RevoltaEscolar a La Llacuna: tall de carrer el 6 de maig

El divendres 6 de maig ens afegim a la campanya internacional STREETS FOR KIDS i us convoquem a les 16 h a la cruïlla del carrer Llacuna amb Pallars. Està previst que la Guardia Urbana arribi a aquesta hora per fer el tall de trànsit i que sigui a les hores quan puguem col·locar les tanques, la pancarta… Les activitats començaran a les 16:20 h, un cop comenci a sortir l’alumnat. L’acció acabarà a les 17:30 h.

La ubicació exacte és a la calçada. Les voreres han de quedar lliures pels vianants. 

Les activitats proposades per aquest tall son:

– Paradeta de venda de jocs per part de l@s famílies de 6è
– Actuació dels tabalers Son Llacuna 🥁🥁
– Pintacares de primavera

Streets For Kids

La campanya internacional “Streets for kids” que a Espanya s’ha traduït amb el hastag #CallesAbiertasParaLaInfancia convoca els centres educatius, associacions, AFAs i col·lectius de professorat o grups de famílies a promoure entorns escolars segurs i sostenibles on la infància pugui recuperar la carrer per jugar i per anar a l’escola o a l’institut caminant o amb bicicleta.

L’objectiu de la campanya que es desenvolupa a desenes de països és influir en els polítics, informar els professionals i empoderar les comunitats perquè les ciutats de tot el món siguin millors per als nens i els seus cuidadors.

Sreets for kids a Europa es desenvolupa de la mà de Clean Cities, i es promou a Espanya des d’Ecologistes en acció en col·laboració amb altres entitats com Amycos, CEAPA, ConBici, Consell de la Joventut d’Espanya, ISI Global, Mares pel clima, ONGAWA, Guelaya i la #RevoltaEscolar.


Voluntaris i voluntàries

Tot això no s’organitza sol, així que si voleu donar un cop de ma el divendres poseu-vos en contacte amb la Comissió de Sostenibilitat sostenibilitat@afalallacuna.cat. Les tasques a realitzar son:
– Vigilar que les criatures no surtin de l’àrea delimitada pel tall de trànsit.
– Monitoritzar les activitats lúdiques previstes.

#RevoltaEscolarLlacuna: Etiqueta les teves fotos i fem un àlbum entre totes les famílies

Si feu fotos durant el tall de transit i les compartiu a les xarxes socials, no oblideu posar l’etiqueta #RevoltaEscolarLlacuna. Així tindrem un recull de moments especials.

També us pot interessar…

Últimes publicacions