#RevoltaEscolar a La Llacuna: tall de carrer el 6 de maig

El divendres 6 de maig ens afegim a la campanya internacional STREETS FOR KIDS i us convoquem a les 16 h a la cruïlla del carrer Llacuna amb Pallars. Està previst que la Guardia Urbana arribi a aquesta hora per fer el tall de trànsit i que sigui a les hores quan puguem col·locar les tanques, la pancarta… Les activitats començaran a les 16:20 h, un cop comenci a sortir l’alumnat. L’acció acabarà a les 17:30 h.

La ubicació exacte és a la calçada. Les voreres han de quedar lliures pels vianants. 

Les activitats proposades per aquest tall son:

– Paradeta de venda de jocs per part de l@s famílies de 6è
– Actuació dels tabalers Son Llacuna 🥁🥁
– Pintacares de primavera

Streets For Kids

La campanya internacional “Streets for kids” que a Espanya s’ha traduït amb el hastag #CallesAbiertasParaLaInfancia convoca els centres educatius, associacions, AFAs i col·lectius de professorat o grups de famílies a promoure entorns escolars segurs i sostenibles on la infància pugui recuperar la carrer per jugar i per anar a l’escola o a l’institut caminant o amb bicicleta.

L’objectiu de la campanya que es desenvolupa a desenes de països és influir en els polítics, informar els professionals i empoderar les comunitats perquè les ciutats de tot el món siguin millors per als nens i els seus cuidadors.

Sreets for kids a Europa es desenvolupa de la mà de Clean Cities, i es promou a Espanya des d’Ecologistes en acció en col·laboració amb altres entitats com Amycos, CEAPA, ConBici, Consell de la Joventut d’Espanya, ISI Global, Mares pel clima, ONGAWA, Guelaya i la #RevoltaEscolar.


Voluntaris i voluntàries

Tot això no s’organitza sol, així que si voleu donar un cop de ma el divendres poseu-vos en contacte amb la Comissió de Sostenibilitat sostenibilitat@afalallacuna.cat. Les tasques a realitzar son:
– Vigilar que les criatures no surtin de l’àrea delimitada pel tall de trànsit.
– Monitoritzar les activitats lúdiques previstes.

#RevoltaEscolarLlacuna: Etiqueta les teves fotos i fem un àlbum entre totes les famílies

Si feu fotos durant el tall de transit i les compartiu a les xarxes socials, no oblideu posar l’etiqueta #RevoltaEscolarLlacuna. Així tindrem un recull de moments especials.

També us pot interessar...

Últimes publicacions

Convocatòria de vaga els dies 25 i 26 de gener

L’escola ens ha informat que aquesta setmana hi ha convocades dues jornades de vaga: dimecres 25 i dijous 26 de gener. Com ja sabeu els treballadors i treballadores tenen dret a adherir-se a la convocatòria fins al mateix dia i no estan obligats a comunicar-ho

Read More »

Preinscripció per al curs 23-24

A la newsletter del 23/1 ja us vam informar sobre les preinscripcions al curs 2023-2024. Tanmmateix l’escola també ens ha enviat un mail on podem trobar les dates rellevants tant per educació infantil (3-6 anys) com per educació primària i educació secundària obligatòria. Presentació de

Read More »

Festes de Santa Eulàlia: Cercavila de gegants infantils i #SonLlacuna

Les Festes de Santa Eulàlia són les festes d’hivern de Barcelona, les festes de la copatrona de la ciutat. Una festa major en petit format que a betevé ens encanta i que aquest 2023 tornarà a celebrar-se amb tota la seva esplendor. Hi veurem gegants, bastoners, esbarts, sardanistes, castellers, dracs, diables i a

Read More »

Extraescolars: Activitats amb places lliures pel segon trimestre

Encara queden places per algunes activitats extraescolars amb places lliures per al 2n trimestre. Preneu nota si hi esteu interessats! Grup vocal (infants de 1r a 6è) Guitarra grupal (infants de 1r a 6è) Dansa Contemporània (infants de 2n a 6è) Patinatge artístic (infants de

Read More »