Taller: Com fomentar l’hàbit lector?

[vc_row][vc_column][vcex_spacing size=”40px”][vcex_heading source=”post_title” tag=”h4″ color=”#838383″ font_size=”30″][vcex_spacing size=”40px”][vc_single_image image=”8277″][vcex_spacing size=”40px”][vc_column_text]La lectura és un plaer que s’encomana i l’entorn familiar més proper és la principal font de desenvolupament de l’hàbit lector dels nens i les nenes. Però com podem acompanyar-los en aquest procés? Per on comencem?

Us convidem a la xerrada  treballarem al taller que porta per títol “Com fomentar l’hàbit lector”, que celebrarem el pròxim 15 de maig, de 17 a 18:30h, al menjador de l’escola.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row 0=””][vc_column 0=””][vc_column_text 0=””]OBJECTIUS
– (Re)descobrir el potencial de la literatura infantil i juvenil.
– Reflexionar sobre què fem i què podem fer des de casa per a fomentar l’hàbit de llegir.
– Despertar el desig de compartir lectures i conversar sobre llibres en família.
CONTINGUTS
– La lectura, font de plaer i peça clau per a la formació integral de les persones.
– De quina manera podem contribuir a despertar i consolidar l’hàbit lector dels nostres fills/es?
– I un cop són capaços de llegir de manera autònoma, què?
– Criteris a l’hora de fer la selecció de llibres per a la biblioteca personal.
METODOLOGIA
– Exposició de continguts per part de la conductora de la xerrada.
– Dinàmiques de grup al voltant dels llibres.
– Intercanvi d’experiències i reflexions.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row 0=””][vc_column 0=””][vc_column_text 0=””]

Núria Altayó Guasch és mestra de primària, especialista en literatura infantil i juvenil i traductora. Actualment combina la seva tasca a l’escola amb la realització de tallers infantils i familiars al voltant de la lectura d’àlbums en biblioteques i llibreries especialitzades. També és membre del grup de treball de l’Associació de Mestres Rosa Sensat, Il·lustrem-nos.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Les famílies de Flor de Maig i de Fluvià que vulguin assistir, poden confirmar l’assistència omplint aquest formulari, tot i que no els podem oferir el servei d’acollida.
Formulari per confirmar assistència – Flor de Maig i Fluvià
Les famílies de La Llacuna podeu sol·licitar acollida pels vostres infants omplint el següent formulari. Aquest servei és gratuït pels socis de l’AFA. Els preu pels no socis és d’1€. 
Formulari per sol.licitar acollida – La Llacuna

  • Hi ha d’haver un mínim de 5 infants que hagin sol.licitat el servei per que l’AFA se’n faci càrrec. En el cas que siguin menys, l’acollida l’hauran de gestionar les famílies directament amb Ziga -Zaga.
  • El dia abans de l’activitat, Ziga-Zaga es posarà en contacte amb les families que hagin sol.licitat el sevei per confirmar o no la realització del mateix.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]