Taller: Parlem de sexualitat i afectivitat des de casa

[vc_row 0=””][vc_column 0=””][vcex_spacing size=”40px”][vcex_heading source=”post_title” tag=”h4″ color=”#838383″ font_size=”30″][vcex_spacing size=”40px”][vc_single_image image=”8282″][vcex_spacing size=”40px”][vc_column_text 0=””]

Us convidem a la xerrada que porta per títol Parlem de sexualitat i afectivitat a casa” que celebrarem el pròxim 07 de maig, de 17 a 19h, al menjador de l’escola.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Entenem que és important que eduquem en sexualitat des de la família, però… Per on comencem? Les converses que tenim són les més adequades per a la seva edat o per com són? Si voleu actualitzar els coneixements i adquirir noves estratègies al respecte, us oferim aquest taller per aprendre a gestionar les necessitats, dubtes i curiositats que poden aparèixer amb els vostres fills i filles.

Entenem la sexualitat des d’una perspectiva psico-social i positiva, com un procés que ens acompanya tota la vida i influeix en el nostre desenvolupament personal. Per a què aquest sigui el més respectuós, lliure i a mida possible cal un bon acompanyament des de la infància. Per això, partirem de l’autoreflexió per identificar quina visió i valors sobre la sexualitat transmetem.

Avisem, aquest treball també tindrà beneficis a nivell personal!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Aquesta xerrada la conduirà Enruta’t. Des del 2011, realitzen projectes de qualitat a través d’intervencions socioeducatives, com tallers i formacions amb totes les edats. També, ofereixen acompanyament individual i de parella, des del coaching i la psicologia orientada a processos. Aposten per metodologies participatives posant la creativitat i el cos al centre. Treballen des dels feminismes amb èmfasi en la diversitat sexual i de gènere, encaminant-se cap a la interseccionalitat.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row 0=””][vc_column 0=””][vc_column_text 0=””]Les famílies de La Llacuna podeu sol·licitar acollida pels vostres infants omplint el següent formulari. Aquest servei és gratuït pels socis de l’AFA. Els preu pels no socis és d’1€.
Formulari per sol.licitar acollida – La Llacuna

  • Hi ha d’haver un mínim de 5 infants que hagin sol.licitat el servei per que l’AFA se’n faci càrrec. En el cas que siguin menys, l’acollida l’hauran de gestionar les famílies directament amb Ziga -Zaga.
  • El dia abans de l’activitat, Ziga-Zaga es posarà en contacte amb les families que hagin sol.licitat el sevei per confirmar o no la realització del mateix.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]