Vols anar al teatre de franc? Participa i vine a veure La Perruca!

[vc_row 0=””][vc_column 0=””][vcex_spacing size=”40px”][vcex_heading source=”post_title” tag=”h4″ color=”#838383″ font_size=”30″][vcex_spacing size=”40px”][vc_video link=”https://vimeo.com/288687749″][vcex_spacing size=”40px”][vc_column_text 0=””]Disposem de 7 invitacions dobles per anar a veure La Perruca, una obra de teatre que explica la història d’en Luca, un nen al que li agrada dur els cabells llargs. La seva mare fa mans i mànigues per aconseguir tallar-li… no vol que li diguin que és una nena. Finalment, la mare se’n surt amb la seva. En Luca no entén quin problema hi ha amb dur els cabells llargs! Camí de l’escola, en una història meravellosa i plena de fantasia, amb una tempesta màgica, un núvol es converteix en una meravellosa perruca. Quan arriba a l’escola els companys i companyes de classe riuen d’ell perquè sembla una nena, amb aquesta perruca! La mestra s’enfada amb ell i vol parlar amb la seva mare… què pot haver passat? D’on ha tret en Luca aquesta perruca? La professora pensa que la mare s’ha begut l’enteniment. En Luca acaba veient que no el deixen dur el cabell com ell vol, i que això genera molt rebombori. Se sent trist. I enfadat…
La Perruca qüestiona els estereotips de gènere des de la infància, i les resistències que es troben les persones que trenquen amb les normes establertes (i no escrites) en relació al gènere.[/vc_column_text][vc_row_inner 0=””][vc_column_inner 0=””][vc_column_text 0=””]

El teatre fòrum és una peça de teatre de menys durada que una representació tradicional, que planteja un conflicte social relacionat amb una situació d’opressió. A diferència d’un espectacle teatral convencional, es trenca la barrera entre actrius i públic, donant l’espai a que l’espectador proposi solucions, ocupant el paper d’algun personatge per posar les seves solucions a la pràctica. Així doncs, les assistents esdevenen agents actius de canvi i s’impregnen de les possibles solucions.
 
Una persona dinamitza i acompanya el debat i la participació.
 

[/vc_column_text][vc_video link=”https://vimeo.com/294127935″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_column_text 0=””]Aquest espectacle funciona amb taquilla inversa. La cosa funciona així: en arribar us donaran l’entrada, vosaltres la feu servir per passar a l’espai escènic. Gaudiu de l’espectacle i quan s’acaba la funció vosaltres decidiu quant pagar. Com a espectadors és una oportunitat per valorar tot el que comporta un muntatge escènic, un concert, un recital o el que sigui i adaptar-lo a la vostra situació econòmica.
En aquest cas, els diners recaptats serviran per finançar futures accions de La Lileta del Poblenou, la xarxa d’AFAs per una educació feminista.
ATENCIÓ!
Disposem de 7 invitacions dobles per les famílies de La Llacuna que vulguin assistir. Per participar només heu d’entrar a l’esdeveniment del nostre Facebook  i respondre aquesta pregunta: Coneixeu algun estereotip de gènere?[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row 0=””][vc_column 0=””][vc_column_text 0=””]

També us pot interessar

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row 0=””][vc_column 0=””][/vc_column][/vc_row]