Un tercer trimestre amb molta empenta

Un tercer trimestre amb molta empenta

Benvingudes famílies al tercer trimestre. Sembla que va ser ahir que vam començar el curs amb molta il·lusió i molts dubtes sobre com els llacunaires s’adaptarien a les classes amb els grups bombolla, les mascaretes, les entrades esglaonades i el gel hidroalcohòlic… o com s’organitzaria l’espai migdia i el servei de menjador i si podríem tenir o no extraescolars. Ara ja hem passat els dos primers trimestres i hem agafat embranzida per iniciar aquest últim amb molta empenta.

Un avanç de les coses que us esperen

Per començar el mes d’abril, aquest dimecres, dia 7, esteu tots convocats a una assemblea general extraordinària de l’AFA per tal de revisar el pressupost com a tema principal i aprovar altres temes com la creació de noves comissions. Al final d’aquest post trobareu el link a la convocatòria amb més informació.

Per Sant Jordi, la comissió de biblioteca ha preparat una xerrada on-line ben interesant amb idees i consells per acompanyar la lectura dels infants a casa. Despertar el plaer per la lectura en els infants és possiblement la manera més senzilla d’aprendre a llegir, però a vegades, saber com fer- ho resulta més complicat. El dia 12 a les 18 h us convidem a tots a connectar-vos i descobrir nous recursos.

Al mes de maig arriba La Festa de les Cultures amb una versió on-line que durarà tota la setmana. Enguany, en lloc de tenir una taula presencial, les diferents cultures que conviuen a La Llacuna podran compartir el seu patrimoni cultural a través de vídeos que es publicaran als nostres canals. Les famílies que hi vulgueu participar us heu de posar en contacte amb la comissió. Aimeu-vos a participar!

Per aquest trimestre també preveiem poder fer altres activitats, com els talls de carrer dins de la #RevoltaEscolar o la segona pedalada en família.

Pel que fa la vessant més “administrativa” aquest trimestre també tenim novetats: Estem preparant un procés participatiu on els llacunaires puguem dir la nostre per tal de triar l’empresa que gestioni l’espai migdia i el servei de menjador quan s’acabi el contracte amb l’actual, tindrem les inscripcions  pel nou casal i les colònies d’estiu i noves activitats extraescolars a l’hora de fer la pre-matricula pel curs 2021-2022. També s’està intentant formar un grup de treball sobre la jornada escolar i la Colla de Tabalers busca persones que s’hi vulguin sumar per seguir donant “canya”.

Us anirem explicant tant aquestes com d’altres iniciatives que vagin sorgint fruit del que les comissions de l’AFA van treballant. Esperem que les propostes us agradin i que hi participeu. I recordeu que si voleu formar part d’alguna comissió o teniu algun suggeriment,  dubte, pregunta crítica… estem sempre a la vostra disposició:

Comissió Festa de les Culturesfestadelescultures@afalallacuna.cat
Comissió Inclusivainclusiva@afalallacuna.cat
Comissió Mobilitatmobilitat@afalallacuna.cat
Comissió Educació feministaeducaciofeminista@afalallacuna.cat
Comissió Institutsinstitus@afalallacuna.cat
Comissió Diàlegsdialegs@afalallacuna.cat
Colla de Tabalers i gegantersgeganters@afalallacuna.cat
Comissió de Festesfestes@afalallacuna.cat
Comissió de Comunicaciócomunicacio@afalallacuna.cat
Comissió d’Extraescolarsextraescolars@afalallacuna.cat
Comissió de Menjadormenjador@afalallacuna.cat
Comissió Bibliotecabiblioteca@afalallacuna.cat
Comissió de Sostenibilitat i Mediambientsostenibilitat@afalallacuna.cat

També us pot interessar…