12a. Festa de les cultures: Primera reunió de coordinació. Hi vols participar?

[vc_row 0=””][vc_column 0=””][vcex_spacing size=”40px”][vcex_heading source=”post_title” tag=”h4″ color=”#838383″ font_size=”30″][vcex_spacing size=”40px”][vc_single_image image=”8648″ alignment=”center”][vcex_spacing size=”40px”][vc_column_text 0=””]Famílies llacuneres! La Festa de les Cultures ha començat a moure’s i ja en tenim la data per la primera reunió: el 5 de desembre a les 19:00h.
La Festa de les Cultures, que enguany celebra els 12 anys, és la festa on les famílies de l’escola mostren els seus orígens a través de la música, la gastronomia, les danses, les tradicions… A l’escola, com al barri, hi conviuen desenes de cultures diferents. Aquesta diversitat és una riquesa per a tothom i s’ha de compartir amb els nostres fills i filles i amb la resta de la comunitat. El principal objectiu de la Festa és fomentar i posar en valor la diversitat cultural, però també facilitar que les nostres famílies es coneguin, participin, s’impliquin i així poder enfortir l’entitat i la comunitat educativa.
La Festa s’organitza amb la participació directa de les famílies, que representen una cultura. Aquestes elaboren els seus continguts i els mostren a la resta de famílies, amb el suport econòmic i logístic de l’AFA i de l’escola. També es pot actuar a l’escenari principal, per on van passant les diferents cultures fent actuacions musicals, danses, narracions populars, etc.
La festa es pot fer gràcies a molts col·laboradors i voluntaris que treballen per fer d’aquesta festa un espai més de cultura i civisme per la nostra comunitat de famílies i pel barri. Si vols participar, ja sigui preparant els continguts o activitats de la teva cultura, ja sigui col·laborant amb alguna de les altres cultures, o en la organització i logística de la festa, no dubtis a omplir el aquest formulari i venir a la primera reunió per tal de començar a coordinar l’edició del 2020.

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row 0=””][vc_column 0=””][vc_column_text 0=””]Si necessiteu més informació sobre la comissió i què és La Festa de les Cultures, aquests posts segur que us ajuden:

Comissió Festa de les Cultures
11a. Festa de les Cultures en fotos
Festa de les Cultures 2019: Aquests seran alguns dels seus protagonistes
10a. edició de la Festa de les Cultures

Si voleu més informació envieu un mail a festadelescultures@afalallacuna.cat[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]