Beques menjador 2021-2022: Novetats per alumnat amb reconeixement NESE

Beques menjador 2021-2022: Novetats per alumnat amb reconeixement NESE

Les famílies que vulgueu demanar monitoratge per l’hora de menjador cal que demaneu la beca. Un cop demanada l’EAP determina si es compleixen els criteris per atorgar l’ajut a l’escola per contractar el monitoratge. Si teniu dubtes al respecte cliqueu AQUI per contactar amb la Comissió d’Educació Inclusiva

Enguany el complement de monitoratge a l’hora del menjador no va lligat a la renda: es pot tenir l’ajut de menjador denegat, però el monitoratge adjudicat.

També s’ha afegit un tercer criteri que amplia el número d’alumnes que poden optar a ser beneficiaris d’aquest complement.

Les famílies que necessitin aquest ajut de monitoratge, caldrà que presentin la sol·licitud de l’ajut de menjador https://www.edubcn.cat/ca/alumnat_i_familia/ajuts_beques_i_subvencions/ajuts_de_menjador_escolar .

Qui pot demanar monitoratge?

a) Alumnat d’Escoles Públiques d’Educació Especial
b) Alumnat de SIEI (que l’EAP certifica que té manca d’autonomia pel que fa a l’alimentació i/o té reconeguda una CAD amb una discapacitat igual o superior al 60%)
c) NOVETAT 2021-2022: Alumnat escolaritzat en un centre ordinari amb reconeixement NESE per pluridiscapacitat o  discapacitat motriu depenent i que l’equip d’assessorament i orientació psicopedagògica (EAP) acredita manca d’autonomia pel que fa a l’alimentació.

Recordeu que si teniu qualsevol dubte podeu contactar amb la comissió: inclusiva@afalallacuna.cat

 

TAMBÉ US POT INTERESSAR…

Ajuts de menjador escolar 2021-2022
La comissió d’Educació Inclusiva et necessita