Comparsa de carnaval 2022: Taller per la confecció de la disfressa

Benvolgudes famílies,

Volem agrair la participació de tothom qui s’ha implicat en el procés de tria del tema de la disfressa de la comparsa d’aquest any. A la comissió estem molt contentes de com heu rebut aquesta novetat, però no és la única. Ara us n’expliquem la resta.

Abans us volem explicar els resultats de les votacions en la última ronda de selecció. Hem rebut un total de 189 vots que s’han repartit de la següent manera:
95 vots per Món Pokemon: Pikachu
70 vots per Carnaval brasiler
24 vots per Virus, virus, virus
 
Així doncs la disfressa de la comparsa de l’AFA de La Llacuna per aquest 2022 és Món Pokemon: Pikachu.

Taller per la confecció de la disfressa

Tal i com us hem dit, la tria del tema de la disfressa de forma popular no és la única novetat de la festa de carnaval. El taller també te modificacions.

Aquest any les famílies haureu de portar els materials principals per la confecció de la disfressa i no comprar-los a la comissió el mateix dia del taller tal i com era habitual.  
 
El dia del taller haureu de portar els materials que hagueu comprat i nosaltres us facilitarem cinta adhesiva, imperdibles, cola… i us ajudarem  a seguir el patró per confeccionar el vestit.
 
Durant la setmana vinent us detallarem la llista dels materials que heu de comprar i col·locarem al vestíbul de l’escola els maniquins amb  els prototips. 
 
Podeu fer la preinscripció al taller omplint el següent formulari:

Dia del taller: dissabte, 19 de febrer

Dia de la rua: dissabte, 26 de febrer

Últimes publicacions

Comunicat de l’AFA de l’Arenal de Llevant

Benvolgudes famílies, Aquest diumenge dia 15 van tenir lloc les exèquies del Josetxu, qui va morir als 47 anys en un accident de trànsit molt a prop de l’escola, accident que moltes famílies vam presenciar. Des de l’Escola l’Arenal de Llevant volem traslladar el nostre condol a la seva

Read More »

XXII Trobada de gegants de les escoles de Catalunya

Diumenge dia 15 es va celebrar la XXII Trobada de gegants de les escoles de Catalunya on la colla de Tabalers i Geganters Son Llacuna hi va participar. Compartim amb vosaltres les fots d’aquesta jornada tant festiva i familiar. EL BESTIARI DE LA LLACUNA Previous

Read More »