Comparsa de carnaval 2022: Taller per la confecció de la disfressa

Benvolgudes famílies,

Volem agrair la participació de tothom qui s’ha implicat en el procés de tria del tema de la disfressa de la comparsa d’aquest any. A la comissió estem molt contentes de com heu rebut aquesta novetat, però no és la única. Ara us n’expliquem la resta.

Abans us volem explicar els resultats de les votacions en la última ronda de selecció. Hem rebut un total de 189 vots que s’han repartit de la següent manera:95 vots per Món Pokemon: Pikachu70 vots per Carnaval brasiler24 vots per Virus, virus, virus Així doncs la disfressa de la comparsa de l’AFA de La Llacuna per aquest 2022 és Món Pokemon: Pikachu.

Taller per la confecció de la disfressa

Tal i com us hem dit, la tria del tema de la disfressa de forma popular no és la única novetat de la festa de carnaval. El taller també te modificacions.

Aquest any les famílies haureu de portar els materials principals per la confecció de la disfressa i no comprar-los a la comissió el mateix dia del taller tal i com era habitual.   El dia del taller haureu de portar els materials que hagueu comprat i nosaltres us facilitarem cinta adhesiva, imperdibles, cola… i us ajudarem  a seguir el patró per confeccionar el vestit. Durant la setmana vinent us detallarem la llista dels materials que heu de comprar i col·locarem al vestíbul de l’escola els maniquins amb  els prototips.  Podeu fer la preinscripció al taller omplint el següent formulari:

Inscripció al taller per la confecció de la disfressa de carnaval

Dia del taller:
dissabte, 19 de febrer

Dia de la rua:
dissabte, 26 de febrer

També us pot interessar…

Últimes publicacions