Comparsa de carnaval 2022: Taller per la confecció de la disfressa

Benvolgudes famílies,

Volem agrair la participació de tothom qui s’ha implicat en el procés de tria del tema de la disfressa de la comparsa d’aquest any. A la comissió estem molt contentes de com heu rebut aquesta novetat, però no és la única. Ara us n’expliquem la resta.

Abans us volem explicar els resultats de les votacions en la última ronda de selecció. Hem rebut un total de 189 vots que s’han repartit de la següent manera:
95 vots per Món Pokemon: Pikachu
70 vots per Carnaval brasiler
24 vots per Virus, virus, virus
 
Així doncs la disfressa de la comparsa de l’AFA de La Llacuna per aquest 2022 és Món Pokemon: Pikachu.

Taller per la confecció de la disfressa

Tal i com us hem dit, la tria del tema de la disfressa de forma popular no és la única novetat de la festa de carnaval. El taller també te modificacions.

Aquest any les famílies haureu de portar els materials principals per la confecció de la disfressa i no comprar-los a la comissió el mateix dia del taller tal i com era habitual.  
 
El dia del taller haureu de portar els materials que hagueu comprat i nosaltres us facilitarem cinta adhesiva, imperdibles, cola… i us ajudarem  a seguir el patró per confeccionar el vestit.
 
Durant la setmana vinent us detallarem la llista dels materials que heu de comprar i col·locarem al vestíbul de l’escola els maniquins amb  els prototips. 
 
Podeu fer la preinscripció al taller omplint el següent formulari:

Dia del taller: dissabte, 19 de febrer

Dia de la rua: dissabte, 26 de febrer

Últimes publicacions

Convocatòria de vaga els dies 25 i 26 de gener

L’escola ens ha informat que aquesta setmana hi ha convocades dues jornades de vaga: dimecres 25 i dijous 26 de gener. Com ja sabeu els treballadors i treballadores tenen dret a adherir-se a la convocatòria fins al mateix dia i no estan obligats a comunicar-ho

Read More »

Preinscripció per al curs 23-24

A la newsletter del 23/1 ja us vam informar sobre les preinscripcions al curs 2023-2024. Tanmmateix l’escola també ens ha enviat un mail on podem trobar les dates rellevants tant per educació infantil (3-6 anys) com per educació primària i educació secundària obligatòria. Presentació de

Read More »

Festes de Santa Eulàlia: Cercavila de gegants infantils i #SonLlacuna

Les Festes de Santa Eulàlia són les festes d’hivern de Barcelona, les festes de la copatrona de la ciutat. Una festa major en petit format que a betevé ens encanta i que aquest 2023 tornarà a celebrar-se amb tota la seva esplendor. Hi veurem gegants, bastoners, esbarts, sardanistes, castellers, dracs, diables i a

Read More »

Extraescolars: Activitats amb places lliures pel segon trimestre

Encara queden places per algunes activitats extraescolars amb places lliures per al 2n trimestre. Preneu nota si hi esteu interessats! Grup vocal (infants de 1r a 6è) Guitarra grupal (infants de 1r a 6è) Dansa Contemporània (infants de 2n a 6è) Patinatge artístic (infants de

Read More »