Espai Migdia: Reunió informativa del primer trimestre

[vc_row 0=””][vc_column 0=””][vcex_spacing size=”40px”][vcex_heading source=”post_title” tag=”h4″ color=”#838383″ font_size=”30″][vc_single_image image=”6786″][vcex_spacing size=”40px”][vc_column_text 0=””]

La comissió espai migdia de l’AFA, Ziga Zaga i escola us volem convidar el proper dimarts, 22 d’octubre, a les 17:00h a la primera reunió informativa del curs sobre aquest espai, a La Llacuna.

Com ja sabeu, l’estona del migdia es desenvolupa cada dia durant 2 hores i mitja, en mig de la jornada escolar. Durant aquest temps, l’equip de professionals de Ziga Zaga acompanya als nostres infants, seguint la línia pedagògica del projecte educatiu de l’escola.

En aquesta reunió informativa podrem conèixer el personal que acompanya als nostres fills i filles durant l’estona del migdia i podrem conèixer més sobre les activitats i novetats que l’escola, l’AFA i Ziga Zaga han planificat de cara a aquest curs, que tot just comença.

Per les famílies que ho demanin hi haurà servei d’acollida amb inscripció prèvia. Feu la vostra sol.licitud omplint AQUEST FORMULARI

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row 0=””][vc_column 0=””][vc_column_text 0=””]

També us pot interessar…

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]