Relleu a la Junta de l’AFA i reptes per al nou curs 20-21

Relleu a la Junta de l’AFA i reptes per al nou curs 20-21

Ahir dimecres 14 d’octubre es va celebrar online l’Assemblea General 2020 de l’AFA amb la participació de 45 famílies.

Es van aprovar els comptes anuals i la proposta de pressupost per aquest curs 2020-21 (full 3 de l’excel enllaçat), subjecte a una gran incertesa pel context covid. Les restriccions derivades de la pandèmia dificultaran, alteraran o impediran la realització de bona part de les activitats previstes, i per altra banda el relleu a la Junta de l’AFA pot comportar una revisió del pressupost per ajustar-lo al nou projecte. En aquest cas, s’aprovaria en Assemblea extraordinària.

L’única candidatura presentada per renovar l’òrgan de govern, encapçalada per Victòria Martínez (composició completa i presentació), va ser aprovada sense necessitat de votació i les famílies van expressar el seu agraïment a la Junta sortint. Liderada per Merche Bermúdez com a presidenta, l’equip ha comptat amb Pere Tafalla (vicepresident), Rafa Baena (secretari) i Ángel Lora (tresorer), que han fet una gran tasca en un curs complicat i van lamentar la invisibilitat de l’esforç durant el confinament.

Les Comissions de treball van exposar el moment en què es troben i els reptes per a aquest curs, que requeriran de noves mans i compromisos per continuar millorant l’escola amb l’aportació de les famílies.

Si vols més informació o tens ganes d’aportar-hi, suma-t’hi! Fem AFA, fem Llacuna!


També us pot interessar…