#RevoltaEscolar a La Llacuna: tall de carrer el 14 de gener

El divendres 14 de gener us convoquem a les 16 h. a la cruïlla del carrer Llacuna amb Pallars. Està previst que la Guardia Urbana arribi a aquesta hora per fer el tall de trànsit i que sigui a les hores quan puguem col·locar les tanques, la pancarta… Les activitats començaran a les 16:30 h, un cop hagi sortit tot l’alumnat. L’acció acabarà a les 17:30 h.

La ubicació exacte és a la calçada. Les voreres han de quedar lliures pels vianants. 

Respecte a les enquestes REVOLTA ESCOLAR que vam fer al juny i setembre 2021 és publicaran els resultats conjunts a mitjans d’aquesta setmana. A  l’enquesta per les AFA es preguntava pels nivells contaminació per tal d’establir una comparativa amb el límits que recomana l’OMS. .

Instruccions de seguretat: mascareta, distancia i grups bombolla.

  • Serà necessari l’ús correcte de la mascareta si no es pot garantir la distància mínima de seguretat entre grups és de 2 m.
  • Les famílies hauran de vetllar per respectar el grup bombolla.
  Voluntaris i voluntàries

Tot això no s’organitza sol, així que si voleu donar un cop de ma el divendres poseu-vos en contacte amb la Comissió de Sostenibilitat sostenibilitat@afalallacuna.cat. Les tasques a realitzar son:
– Control del compliment de les mesures COVID19: Us de la mascareta i manteniment de les distàncies.
– Vigilar que les criatures no surtin de l’àrea delimitada pel tall de trànsit.
– Monitoritzar les activitats lúdiques previstes.

#RevoltaEscolarLlacuna: Etiqueta les teves fotos i fem un àlbum entre totes les famílies

Si feu fotos durant el tall de transit i les compartiu a les xarxes socials, no oblideu posar l’etiqueta #RevoltaEscolarLlacuna. Així tindrem un recull de moments especials.

També us pot interessar…

Últimes publicacions