Torna la festa de les cultures

Disseny per Freepik

Després d’un parell d’anys sense poder celebrar la festa de les cultures, sembla que finalment aquest any si que podrem celebrar-la! Estem molt emocionades de poder compartir aquesta gran festa amb totes les noves famílies que encara no coneixeu aquesta gran celebració, i es que en els darrers anys moltes famílies us heu anat incorporant a l’escola, però encara no hem pogut compartir moments per coneixe’ns, compartir espais i gaudir de la festa que ja portem molts anys fent i que serveix per compartir la nostra cultura i costums amb altres famílies, d’aquesta manera podem apropar-nos una mica més a totes les cultures que hi ha a la nostra escola.

La 13ª Festa de les Cultures, de l’escola La Llacuna del Poblenou, tindrà lloc el dissabte 28 de maig. La festa és una trobada on les famílies de l’escola mostren la diversitat cultural dels seus països d’origen (música, gastronomia, contes, jocs, vestits tradicionals…) tant a l’alumnat del l’escola com a la resta de la comunitat del barri.

La festa de les Cultures ens apropa per unes hores les nostres ciutats i països i ens dona la possibilitat de poder compartir tots aquells costums que portem arrelades i que enyorem des de la distancia, donant-nos l’oportunitat de poder retrobar-les i compartir-les amb la resta de famílies, creant un vincle molt especial entre tots nosaltres!

És per aquest motiu que ens agradaria moltíssim comptar amb la vostra participació, ja que sense vosaltres la festa de les cultures no tindria sentit i ens agradaria que compartíssiu durant unes hores el que vulgueu aportar per fer més especial aquesta festa, si una cosa estem molt contents a l’escola és de la diversitat cultural que tenim i quin millor moment que aquest per apropar-la a la resta de famílies!

També necessitem la vostra ajuda per fer possible la festa, ja que una festa tan gran no s’aconsegueix sense la col·laboració de tots vosaltres, aquests moments creen unes sinergies molt maques entre tots nosaltres i que molts cops perduren durant anys, així que animeu-vos a donar un cop de mà per fer possible la festa un any més!

Si teniu dubtes o preguntes, envieu-nos un mail a festadelescultures@afalallacuna.cat

També us pot interessar…

Últimes publicacions