Convocatòria d’Assemblea General de l’AFA 2021

Benvolgudes famílies,

Des de la Junta de l’AFA de La Llacuna volem convocar-vos a la propera Assemblea General que es celebrarà presencialment al gimnàs de l’escola el dijous 21 d’octubre, a les 18h.

D’acord amb els nostres estatuts, l’òrgan de govern pot ser renovat cada any i qualsevol sòcia o soci pot presentar la seva candidatura individual o col·lectiva per optar a la presidència, vicepresidència, secretaria o tresoreria.

Ordre del dia

 1. Benvinguda. Presentació i explicació del funcionament de l’Assemblea.
 2. Aprovació de l’acta de l’anterior Assemblea General i de l’acta de l’Assemblea General Extraordinària d’ abril de 2021.
 3. Presentació i aprovació de l’estat de comptes de l’exercici 2020-2021.
 4. Presentació del pla de treball de cada comissió i dels grups de treball pel curs 2021-2022 .
 5. Presentació i aprovació del pressupost 2021-2022.
 6. Presentació de candidatures o renovació de la junta actual i votació, si s’escau.
 7. Presentació del pla de treball 2021-2022.
 8. Torn de preguntes.

Preguntes freqüents

Que és l’Assemblea General de l’AFA i per què hi hauria d’assistir?
L’Assemblea és l’espai en el qual les famílies sòcies de l’AFA poden valorar la feina feta, decidir sobre el futur de l’AFA i votar les candidatures presentades a l’òrgan de govern.

Qui hi pot assistir i com?
Totes les famílies que tinguin fills i filles matriculades a l’escola podran assistir-hi, tot i que només les famílies associades tenen dret a vot.

Qui pot presentar candidatures i com ho ha de fer?

 • Totes les sòcies i socis de l’AFA poden presentar la seva candidatura, be de forma individual per ocupar un dels càrrecs de l’òrgan de govern -presidència, secretaria i tresoreria- bé de forma col·lectiva per ocupar-los tots.
 • La presentació de candidatures s’iniciarà quan es publiqui al web aquesta convocatòria i finalitzarà el mateix dia de l’Assemblea General.
 • Heu de fer arribar un correu electrònic a junta@afalallacuna.cat amb el vostre nom i cognoms, el càrrec al qual voleu optar i el pla de treball, si el teniu, per a aquest curs.

També us pot interessar