Extraescolars: Activitats amb places lliures pel segon trimestre

Encara queden places per algunes activitats extraescolars amb places lliures per al 2n trimestre. Preneu nota si hi esteu interessats!

Grup vocal (infants de 1r a 6è)
Guitarra grupal (infants de 1r a 6è)
Dansa Contemporània (infants de 2n a 6è)
Patinatge artístic (infants de 2n a 6è)
Expressió i creació artística Infantil (infants i3, i4 i5)

CLASSES OBERTES PER A PROVAR. Setmana del 23 al 27 de gener.
Si voleu que el vostre infant pugui assistir a una de les classes obertes de prova programades per la setmana vinent heu d’enviar un correu a la Rosa de Lima a coordinadoraextraescolars@afalallacuna.cat abans de dijous 19 de gener.

Podreu fer la inscripció per a començar al Febrer a través d’Ampasoft i fins el 26 de gener.

Classe Oberta GRUP VOCAL DE MÚSICA MODERNA (Espai SONA)
Dilluns 23 de gener (16.30 a 17.30 h)
Infants de 1r a 6è
Aprenem tècnica vocal per treure el màxim rendiment a la nostra veu, cuidant-la per mantenir-la sana. Cantem els temes més coneguts de la música moderna.Aprenem diversos arranjaments a diferents veus d’estils com el Pop, Rock, Gòspel, musicals de Broadway, etc.

Classe oberta GUITARRA GRUPAL (ESPAI SONA)
Dijous 26 de gener (16.30 a 17.30 h)
Infants de 1r a 6è
Coneixem la guitarra, aprenem els acords principals i els diferents acompanyaments rítmics per a tocar les nostres cançons preferides. Fem versions adaptades al conjunt de guitarres,en el que cada alumne desenvolupa una funció concreta dins el grup.

Classe oberta DANSA CONTEMPORÀNIA (amb Elea Sidoine)
Dimecres 25 de gener (16.30 a 17.30 h)
Infants de 2n a 6è
Les classes de dansa contemporània pretenen introduir els infants a la dansa, d’una banda, des d’un aspecte tècnic (col·locació, posicions i passos bàsics de la base del clàssic i el contemporani), i de l’altra, per treballar la musicalitat, el moviment i l’expressió del cos.A través d’exercicis, coreografies i activitats d’improvisació, utilitzant estímuls com laimaginació i les nocions de l’espai, figures i formes, es treballarà tant la part física com també l’artística de la dansa.

Classe oberta PATINATGE ARTÍSTIC (CET 10)
Dimarts 24 de gener (17.45 a 18.45 h) i dijous 26 de gener (17.45 a 18.45 h)
Infants de 2n a 6è
El patinatge artístic sobre rodes és un esport que té com a objectiu principal barrejar els moviments de dansa amb la sincronització del moviment dels peus amb salts, piruetes, figures, etc. mentre es llisca sobre la pista. L’activitat es realitza a nivell lúdic i no hi haurà competicions. Aquest curs hi ha programada una Trobada d’escoles pel proper mes de març. Els infants han de dur els seus propis patins de patinatge artístic i roba esportiva còmoda (perquè es puguin moure sense problemes).

I per als més petits…. i3 i4 i5 encara queden places lliures a…

EXPRESSIÓ I CREACIÓ PLÀSTICA INFANTIL amb Cristina de Giragot.
Dimecres 25 de 16.30 a 17.30 h.
Dijous 26 de 16.30 a 17.30 h. (infants i3)
Aquest és un taller que pretén estimular la creativitat dels infants i generar un espai de creació. Es treballa a través del volum, el dibuix i la pintura amb materials diversos i propostes provocatives que promoguin el llenguatge propi i la recerca artística.Sempre des del respecte i deixant espai a la llibertat creadora, s’estimula els infants a trobar solucions als seus conflictes creatius.

Últimes publicacions