Comparsa de carnaval 2023: Taller per la confecció de la disfressa

Benvolgudes famílies,

Volem agrair la participació de tothom qui s’ha implicat en el procés de tria del tema de la disfressa de la comparsa d’aquest any. A la comissió estem molt contentes de com heu rebut aquesta novetat, però no és la única. Ara us n’expliquem la resta.

Abans us volem explicar els resultats de les votacions en la última ronda de selecció. Hem rebut un total de 107 vots que s’han repartit de la següent manera:52,3% per Salvem els mars i els oceans.29% per Darrera l’arc de Sant Martí.18,7% per Um carnaval brasileiro. Així doncs la disfressa de la comparsa de l’AFA de La Llacuna per aquest 2023 és “Salvem els mars i els oceans”.

Taller per la confecció de la disfressa

El taller serà el dia 4 de febrer de 10 a 13 h i el farem presencialment a l’escola.

Aquest any la comissió us facilitarà el material bàsic per la confecció de la disfressa, previ pagament d’1 € per cada adult participant, abans de la realització del taller. Us facilitarem cinta adhesiva, imperdibles, cola, pintures… Us ajudarem amb la confecció del patró i publicarem tutorials per què els pugueu seguir i muntar la disfressa. Trobareu el número de telèfon per poder fer el pagament per Bizum al formulari de preinscripció al taller.

Durant aquesta setmana col·locarem al vestíbul de l’escola els maniquins amb els prototips. Us avancem que el model dels infants està inspirat en un peix i els adults tenen dos models a escollir: un inspirat en un cavallet de mar de dificultat moderada-alta i un inspirat en una tortuga de dificultat baixa-moderada.

A banda, el dia del taller, les famílies heu de portar els materials reciclats que complementaran la “contaminació” de la vostra disfressa: bosses de plàstic, llaunes, ampolles, malles de taronges, mascaretes…

Formulari d’inscripció al taller per la confecció de la disfressa de carnaval

Teniu temps per fer la inscripció fins l’1 de febrer.

 

També us pot interessar…

Últimes publicacions