Marxa contra l’amiant

El dia 26 de novembre té lloc a l’Auditori de St Marti (Plaça d’Angeleta Ferrer, 2, 08020) una convenció que reunirà afectats, experts, polítics per reflexionar sobre la necessitat de l’erradicació d’aquest element.

CLIQUEU AQUI PER TENIR MÉS INFORMACIÓ SOBRE LA CONVENCIÓ

Us proposem una marxa des de l’escola fins l’Auditori per tal de donar visibilitat al problema de l’amiant a l’entorn escolar. Tot i que la Llacuna se n’hagi lliurat recentment de l’amiant de l’edifici històric, moltes escoles no tenen aquesta sort i és per això que els volem donar el nostre suport participant en aquest esdeveniment.

L’activitat començarà a les 10 h davant de l’escola per fabricar pancartes. A les 10.45 h començarem a caminar -30 minuts en total- cap a l’Auditori per confluir amb altres escoles/families a les 11.20 h, moment en que els participants a la convenció pants a la convenció faran una pausa. Volem aprofitar també aquest moment per atraure l’atenció dels mitjans de comunicació i expressar la nostra disconformitat i preocupació amb aquest tema.

Porteu xiulets, tambors o cassoles per fer força soroll!

Vols apuntar-te al Grup de Treball de l’Edifici Històric?
Des del Grup de Treball de l’Edifici Històric estem fent el seguiment de la retirada de l’aminat de la coberta. El seguent gran repte serà crear un projecte, consensuat amb el màxim d’entiats del barri, sobre el seu ús futur. Si t’hi vols sumar escriu-nos a edificihistoric@afalallacuna.cat i ens posarem en contacte amb tu.

Últimes publicacions