Resum de la reunió sobre l’Espai Migdia

Ahir a la tarda Ziga-Zaga, encarregats de la gestió de l’Espai Migdia, van celebrar la primera reunió informativa del curs amb la presència de gran part de l’equip de professionals que hi treballen cada dia.

La reunió va començar amb la intervenció de la Comissió de l’Espai Migdia. Una comissió de treball mixta formada per l’escola, Ziga-Zaga i l’AFA (Associació de Famílies). Actualment en aquesta comissió només hi ha tres persones, així que si creieu que podeu donar un cop de ma, podeu enviar un mail demanant informació sobre les tasques a fer: menjador@afalallacuna.cat.

L’Anna, la coordinadora d’aquest espai, va ser l’encarregada de conduir la presentació on a més de retrobar-nos amb les monitores i monitors de la majoria de cursos també vam poder posar cara a l’equip de cuina amb la presència de l’Eva, la cuinera.

Com acostuma a succeir en aquestes reunions, la majoria dels assistents son famílies d’infantil, sobre tot d’I3 i és per això que gran part de les preguntes giren en torn a la migdiada, a l’acompanyament que es fa dels infants mentre mengen o si han d’anar al lavabo, o als informes diaris que rebenles famílies. Les preocupacions de mitjans i grans giren en torn a les activitats que es proposen als infants, al projecte educatiu, o a com es gestiona la resolució de conflictes i les emocions. De tot això, entre d’altres qüestions, vam parlar durant l’hora i mitja que va durar la trobada.

RECUPERAR L’ESPAI MIGDIA

Aquest inici de curs ha estat novetat per tothom i arribar-hi ha representat un esforç per tota la comunitat educativa, en especial pels mestres i per l’equip de monitoratge. És per això que l’adaptació s’allargat fins a principis de novembre. A partir d’ara, des de l’Espai Migdia s’aniran recuperant coses que havien quedat restringides o anul.lades durant la pandèmia. Aquestes en són algunes:

  • Tornem a decorar el menjador amb la temàtica que es treballa durant el trimestre.
  • Recuperem “Al menjador com a casa” on els infants paren taula i es serveixen el menjar. Podeu trobar més informació en aquest enllaç del 2018
  • Recuperem les activitats transversals on els infants de diferents cicles comparteixen experiències plegats com que els infants del cicle superior tinguin cura dels més petits.
  • Recuperem les portes obertes on dues persones de cada classe poden dinar a l’escola i viure en primera persona que és el que passa durant l’estona de l’Espai Migdia. Informarem sobre com sol.licitar-ho al web de l’AFA.

Si teniu qualsevol dubte, consulta, pregunta, inquietud… podeu posar-vos en contacte amb l’Anna per telèfon o whats 656 82 67 11 o per correu menjadorlallacuna@gmail.com o acollidalallacuna@gmail.com. Recordeu que els teniu sempre a ma a la descripció del vostre grup de whatsApp de classe.

Podeu trobar la presentació al web de l’AFA, dins de ESPAI MIGDIA

Últimes publicacions