#RevoltaEscolar a La Llacuna: tall de carrer el 2 de desembre

El divendres 2 de desembre us convidem a participar al tall de carrer de la #RevoltaEscolar per reivindicar una ciutat i uns entorns escolars lliures de contaminació i soroll.

Us convoquem a les 16 h a la cruïlla del carrer Llacuna amb Pallars. Està previst que la Guardia Urbana arribi a aquesta hora per fer el tall de trànsit i que sigui a les hores quan puguem col·locar les tanques, la pancarta… Les activitats començaran a les 16:30 h, un cop comenci a sortir l’alumnat. L’acció acabarà a les 17:30 h.

Les activitats proposades per aquest tall son:

– Actuació dels tabalers Son Llacuna.
– Pintacares nadalenc
– El alumnes de 6è han preparat dues activitats: un mercadillo i un bingo!
– Activitat del Bicicleta Club de Catalunya (BACC): Somriures cívics al carrer. Aprofitant el marc de la revolta escolar el BACC farà entrega d’unes plaquetes amb diferents somriures per col·locar a les bicicletes dels infants i dels no tan infants si també en voleu una. Aquesta “plaqueta” porta un somriure en una cara i un recull de consells básics de circulació a l’altra: semàfors, pas de vianants, senyal de carril bici, etc.

Apunteu-vos com a voluntaris i voluntàries

Tot això no s’organitza sol, així que si voleu donar un cop de ma el divendres poseu-vos en contacte amb la  Comissió de Sostenibilitat:  sostenibilitat@afalallacuna.cat  . Les tasques a realitzar son:
– Vigilar que les criatures no surtin de l’àrea delimitada pel tall de trànsit.
– Monitoritzar les activitats lúdiques previstes.

#RevoltaEscolarLlacuna: Etiqueta les teves fotos i fem un àlbum entre totes les famílies

Si feu fotos durant el tall de trànsit i els compartiu a les xarxes socials, no oblideu posar l’etiqueta #RevoltaEscolarLlacuna. Així tindrem un recull de moments especials.

També us pot interessar…

Últimes publicacions