Resum sobre l’assemblea general de l’AFA 2022

Renovació de la Junta i enfortiment de l’AFA

Dijous 24 de novembre va tenir lloc l’assemblea general ordinària de l’AFA amb 53 persones assistents (31 presencials i 22 online) i una alta participació en l’elecció de la Junta: van votar 146 famílies associades d’un total de 321 (més de 90 via vot delegat). D’aquestes, 89 van optar per renovar la candidatura de l’equip triat fa dos anys, encapçalat per Victòria Martínez com a presidenta, i 52 van donar suport a una candidatura alternativa, sempre segons el recompte provisional, que inclou 5 vots en blanc i que serà validat properament. 

Durant les dues jornades prèvies a l’assemblea i a la mateixa sessió es van viure alguns moments de tensió per la disparitat de criteris respecte a determinades qüestions (com ara el sistema de vot, el rol de l’AFA o la possibilitat d’informar a les famílies sobre les quotes per materials i sortides), però al cap i a la fi el procés ha estat enriquidor perquè ha fet aflorar diferents parers, ha afavorit l’intercanvi d’idees i ha incentivat la participació. Tot plegat, una manera d’enfortir l’associació que ens representa com a famílies de l’escola, de recordar que totes som AFA i de celebrar el bagatge amb què comptem gràcies a la gran feinada que fan les comissions i els grups de treball!

Un cop aprovats els comptes de l’exercici 2021-2022 i l’acta de l’assemblea anterior, es va presentar el pla de treball per aquest curs i es va aprovar el pressupost 2022-2023 per tirar endavant les propostes dels diversos espais de treball, que podeu consultar amb detall a l’acta de l’assemblea (inclou els membres de cadascun d’ells). Entre les activitats en marxa i previstes s’hi compten, a banda de les extraescolars (amb més de 700 inscripcions, Escola de Bàsquet pròpia, 14 proveïdors i 14 persones contractades i tota la informació sobre el catàleg i la gestió al web de l’AFA i a Ampasoft): la #RevoltaEscolar, l’estudi de la qualitat de l’aire a l’escola i les mesures per prevenir la calor extrema a les aules, la separació dels residus, la instal·lació de cobertes verdes, xerrades per fomentar la cultura de pau, el pla lector i les recomanacions literàries, la tasca braç a braç per garantir una escola inclusiva amb suficients vetlladores per acompanyar els infants amb necessitats especials, la participació activa a la Plataforma per l’Educació del Poblenou, el projecte per l’Edifici Històric, els assajos i les sortides de la colla de Tabalers i Gegants (vegeu aquí el aquí el pla d’actuació d’aquesta comissió), els esforços per fer transversal a tots els espais la mirada feminista i, per suposat, l’organització de festes! 

Així doncs, continuem fent AFA i aprenent plegades. Entre els fruits d’aquesta darrera assemblea, es va acordar elaborar una proposta per regular el procés electoral de cara a futures votacions i es va refermar la voluntat de remar plegades per fer un espai representatiu de les famílies potent i plural. Gràcies a totes fem AFA, fem Llacuna! 

L’assemblea general en xifres

A l’assemblea van assistir 53 persones: 31 de manera presencial i 22 on-line.
🔸 Es va ratificar l’acta de l’assemblea anterior amb una esmena.
🔸 Es van aprovar els comptes del curs 2021-2022.
🔸 Es va consensuar el pressupost pel curs 2022-2023.

VOTACIONS A LES CANDIDATURES: RESULTATS PROVISIONALS
Van votar 146 famílies associades d’un total de 321.
🔹La junta actual va obtenir 89 vots.
🔹La nova candidatura va obtenir 52 vots.
🔹Hi va haver 5 vots en blanc.
Aquests resultats son provisionals fins que no es faci la revisió dels vots delegats. Tant bon punt es faci aquesta revisió us facilitarem els resultats definitius.

També us pot interessar

 

Últimes publicacions